Stadionmedewerker, bijbaan voor jong en oud
Recruitnow
Zaandam, Nederland
2 dagen geleden

Joris (Manager veiligheidszaken Ajax) : "Toen ik in 1997 als steward begon had ik nooit kunnen vermoeden dat ik van deze hobby mijn werk als veiligheidsmanager zou kunnen maken.

Ik kan iedereen deze leuke, dynamische en leerzame bijbaan aanbevelen" De Johan Cruijff Arena is de thuisbasis van AFC Ajax en het Nederlands elftal en hét podium voor topconcerten, dance events en zakelijke bijeenkomsten.

De Johan Cruijff Arena verwelkomt jaarlijks ruim twee miljoen bezoekers. Als steward van de Johan Cruijff Arena ben jij hét aanspreekpunt voor onze enthousiaste bezoekers.

Een afwisselende, vaste bijbaan waarmee jij kan bijdragen aan het succes van de grootste en mooiste evenementen van Nederland.

 • Elke maand werk je bij 2 tot 5 evenementen zoals de thuiswedstrijden van Ajax en het Nederlands elftal, Toppers in Concert, grote internationale artiesten en Sensation! Als visitekaartje van het stadion informeer, controleer en begeleid je de bezoekers met een stralende lach.
 • Samen met het stewardteam maak én behoud je de goede sfeer. Zoek jij een leuke bijbaan met goed carrièreperspectief en waar je in de rest van je loopbaan voordeel van zult hebben?

  Solliciteer dan meteen. WIJ BIEDEN : -Bruto € 8,50 per uur onder de 23 jaar, vanaf 23 jaar € 9,10 per uur -Parttime werk voor circa 12 -

  20 uur per maand -Interne opleiding theorie en praktijk (2,5 dag theorie, 2 dagen praktijk) -CV-building en doorgroeimogelijkheden bij een internationaal bekende werkgever -

  Werken in een gezellig team! -Reiskostenvergoeding (op basis van enkele reis)FUNCTIE-EISEN : -Vloeiend Nederlands -Minimaal 1 jaar beschikbaar -

  Beschikbaar in weekenden en avonden -In verband met strenge screening nooit in aanraking geweest met de politie (dus : van onbesproken gedrag) -

  Proactief, communicatief vaardig, overtuigend.Ben jij 18 jaar of ouder, spreek je Nederlands en ben je in de weekenden beschikbaar?

  Reageer dan snel. Stuur je cv op en schrijf een goede motivatie, zodat wij kunnen zien of jij de juiste match bent voor deze baan.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier