Project Leider Sales
VDL Recruitment
Eindhoven, Nederland
9 dagen geleden

Ben je een representatieve, proactieve Sales Engineer die senioriteit en standvastigheid uitstraalt? Heb je een oplossingsgerichte houding en ben je communicatief sterk?

Dan is dit wellicht een interessante vacature voor jou!De functie : Als Sales Engineer ben je verantwoordelijk voor het coördineren van sales gerelateerde projecten inclusief het uitwerken van de kostprijs van specials.

Daarnaast adviseer je de salesafdeling bij het vertalen van klantenspecificaties en zet je verkoopspecificaties om naar engineeringspecificaties.

Je zult vragen kunnen beantwoorden omtrent motoren en aandrijfsystemen en specials (projecten) van klanten. Er wordt van je verwacht dat je nieuwe ontwikkelingen, klantennormen en trends in de truck & bus industrie monitort en hier tijdig op inspeelt.

Hiernaast ben je tevens verantwoordelijk voor; Tender ondersteuning voor het OV- en coach team van VDL Bus en Coach. Op afroep beschikbaar voor klantenbezoeken zowel in het offertetraject als afnametraject.

Het opmaken van SBS (Standaard Bus Specificatie) en optielijsten. Het opstellen en onderhouden van opbouwrichtlijnen en het toezien op de naleving ervan.

Periodiek bezoeken van carrosseriebouwers in en buiten Europa. Jouw profiel : Je hebt een afgerond HBO diploma Werktuigbouwkunde of Automotive.

Je hebt minimaal 1 tot 3 jaar werkervaring in soortgelijke functie. Affiniteit met carrosseriebouw is een pre. Je bent bekend met elektronische componenten zoals CAN-

bus. Je beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift. Wij bieden : Een internationaal, industrieel familiebedrijf VDL Groep, waar continuïteit hoog in het vaandel staat Samenwerking op een professionele manier in een informele, no-

nonsense omgeving waar open communicatie de boventoon voert Goede werkomgeving, waar ruimte is voor ondernemerschap Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap Uitstekende arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden Interesse : Is je interesse gewekt en voldoe je aan het profiel?

Dan ontvangen we graag je cv en motivatie voor deze vacature! Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Het bedrijf : Bij VDL Bus Chassis ontwikkelen en assembleren we complete chassis en chassis modules voor openbaarvervoerbussen, touringcars en speciale voertuigen.

De complete aandrijftechniek van het voertuig (zowel diesel, elektrisch als hybride aangedreven) komt hier samen. Op het gebied van e-

mobiliteit werken wij nauw samen met ons zusterbedrijf VDL Enabling Transport Solutions. Zo ontwikkelen we innovatieve e-bussen en e-trucks.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier