Specialist Digital SEA, Display & Retargeting
Univé Rechtshulp
Zwolle, NL
10 dagen geleden

Wie zijn wij?

We leven in een wereld waarin behoeften en verwachtingen van klanten steeds sneller veranderen. Wij veranderen mee en maken het verschil door onze klanten de optimale klantbeleving te bezorgen.

Wij spelen snel, goed en proactief in op hun wensen en behoeften en weten keer op keer te verrassen met onze innovatieve producten en diensten.

Daarbij gaan wij uit van onze kracht, waar het allemaal begon : een coöperatie die midden in de maatschappij staat. Dichtbij en persoonlijk, digitaal en fysiek.

Die helpt risico’s te voorkomen en gevolgen te beperken. En alleen verzekert wat echt nodig is.

Om onze klanten nog beter te leren kennen, ze nog meer te betrekken bij wat we doen, werken we Agile met klantgerichte missieteams.

Daarnaast hebben we Expertisegroepen waarin experts en specialisten hun vakkennis verder ontwikkelen en uitbouwen om in te zetten in deze klantgerichte missieteams.

Voor de Expertisegroep Digital zoeken we diverse specialisten. De expertisegroep Digital bestaat uit 21 super leuke collega’s die elke dag tot het uiterste gaan om onze (potentiele) klanten online beter te bedienen en Univé nog verder te digitaliseren, maar wel door Univé te blijven!

Zo zoeken we een specialist Sea, display en retargeting. Een specialist Affiliate & vergelijkers. Een specialist CRO / Growth hacking.

Een specialist E-mail / CRM marketing automation. Een specialist Digital Data en een specialist Contentstrategie.

De uitdaging

Als SEA en Display Specialist ben je verantwoordelijk voor het opzetten, beheren en optimaliseren van diverse SEA- en Display-

campagnes voor Univé. Dit doe je samen met de experts en specialisten in jouw Expertisegroep en Klantmissieteam. Op basis van ROI ben jij constant bezig met het testen, analyseren, sturen en optimaliseren van de campagnes.

Je bedenkt proactief nieuwe tactieken en strategieën om de zichtbaarheid van Univé te vergroten en voert deze uit. Je onderhoudt contacten met Google, Bing en andere externe partners van Univé en voert hun nieuwste ontwikkelingen door in onze campagnes.

Daarnaast beheer je de budgetten en maak je maandelijks rapportages voor het management.

Wie ben jij?

Je laat je niet makkelijk uit te wind slaan en bent zeer resultaatgericht. Je weet dit binnen onze digitale DNA te krijgen.

Je vindt het leuk om elke dag 10 nieuwe dingen te proberen en te monitoren maar bewaakt ook de strategie die je mede zelf hebt bedacht.

Je werkt mee aan onze online marketingstrategie en always on campagnes.

Je weet welke nieuwe tools in te zetten en onderhoudt de lopende campagnes samen met de collega’s in de agile teams. Jij loopt voorop met innovatieve nieuwe diensten rondom je specialisme.

Je bent constant bezig jezelf te verrijken met nieuwe kennis en inzichten en ontwikkelt je graag tot een nog betere specialist dan je al bent.

En vooral kun je jouw kennis en visie overdragen aan je collega’s binnen Digital, maar ook daarbuiten.

Wij vinden het volgende belangrijk :

 • Je hebt een hbo- of wo-opleiding afgerond;
 • Je hebt minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring op het gebied van SEA, met name Google Ads;
 • Je hebt ervaring met Display advertising, Retargetting en Social Media advertising,;
 • Je bent Google Ads certified en hebt ervaring met Double Click (DV 360).

 • Je hebt ervaring met het beheren van budgetten en het opstellen van rapportages;
 • Je bent analytisch zeer sterk en resultaatgericht;
 • Je bent creatief : je komt met nieuwe ideeën, die buiten de bestaande kaders liggen;
 • Je werkt graag samen in een actief team en voelt je zowel gezamenlijk en individueel verantwoordelijk voor het eindresultaat;
 • Je houdt jezelf constant op de hoogte van de nieuwste vak ontwikkelingen;
 • Het leuk vindt om samen te werken en makkelijk contact maakt;
 • Je makkelijk aanpast, flexibel bent en je snel dingen eigen maakt.

  Wat bieden wij?

  We vragen veel van je. Maar we hebben je ook veel te bieden. We hebben een nieuw CMS (Hippo), een grote ambitie op Communities, een dynamische hoeveelheid aan content kanalen en een nieuw CRM (Dynamics) met een bak aan data.

  Ben jij gedreven en ambitieus en doe jij dingen graag anders dan anders? Dan ben jij bij ons echt op je plek. Wij houden wel van iemand die net iets verder kijkt.

  Zo krijg je bij ons veel ruimte en vrijheid om zelf dingen op te zetten en te ontwikkelen. Dat geldt ook voor je functie.

  Wij willen namelijk dat je met plezier naar je werk gaat, dat jij weet dat jij ertoe doet. Ook je eigen ontwikkeling is voor ons belangrijk, dus daar investeren wij graag in.

  En wat denk je van supertoffe collega’s?!

  Deze uitdagende fulltime (38 uur) functie is ingedeeld in functiegroep 10 (maximaal jaarsalaris € 70.000,00) met als standplaats Zwolle.

  De belangrijkste arbeidsvoorwaarden op een rijtje :

  jaarcontract met zicht op onbepaalde tijd

  salaris dat wordt vastgesteld op basis van opleiding, ervaring en competenties

  13e maand

  Arbeidsvoorwaarden keuzesyteem : tijd voor geld of geld voor tijd

  25 vakantiedagen en 13 ATV dagen (bij 38 uur)

  goede studiekostenregeling

  prima pensioenvoorziening

  reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer

  en natuurlijk : korting op je schade- en zorgverzekeringen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier