Senior Mechanical Engineer (rotating/static)
JobLeads
Ridderkerk, Netherlands
1 dag geleden
source : JobLeads

In deze functie ben je bij een project betrokken vanaf de engineering tot en met de constructie. Je analyseert het contract, delegeert de Scope of Work naar de desbetreffende Lead Engineers en bepaalt de personeelsinzet op basis van de te produceren documenten.

Gedurende het engineeringproces ben je verantwoordelijk voor het integraal bewaken en rapporteren van zowel de voortgang als de kwaliteit van de engineeringdocumenten (Document Management / Document Control) en treed je op bij verstoringen.

In verband met de uitbesteding van onderdelen van de engineering ben je verantwoordelijk voor de communicatie met de bureaus betreffende kwaliteit en voortgang.

Tevens ben je verantwoordelijk voor de technische evaluatie met betrekking tot offertes ten behoeve van in te kopen materialen en diensten.

Tijdens de bouwfase geef je technische ondersteuning aan de Site Managers.

Gedurende het engineeringproces coördineer je de technische vragen van en naar de klant, die met enige regelmaat bezocht wordt.

Dit kan een verblijfstijd van enkele weken in het buitenland inhouden.

Wij zijn op zoek naar een professional met een afgeronde opleiding HTS Werktuigbouwkunde, aangevuld met relevante cursussen (vaten-

en leidingwerk, constructieprincipes, sterkteberekeningen, machinebouw) en tenminste tien jaar aantoonbare ervaring binnen uw vakgebied.

Aantoonbare ervaring met het aansturen van engineers en het maken van engineering begrotingen.

Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Engelse en Nederlandse taal.

In verband met projectbesprekingen bent u bereid om internationaal te reizen en te werken.

Verder herkent u zich in de kerncompetenties Resultaatgerichtheid, Probleemoriëntatie, Samenwerken, Taakgericht leiderschap.

Een psychologische test kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. But in the end nothing worked proceed precisely here and I should be faulted for not quit!

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier