Teamleider IC
OLVG
Amsterdam, Netherlands
15 dagen geleden

Functieomschrijving

Zoek jij verdieping in je werk als IC verpleegkundige op het gebied van beleid en kwaliteit? Dan is de functie van meewerkend teamleider IC de baan voor jou!

Wij zijn op zoek naar een gedreven teamleider die leidinggeeft aan een team van ongeveer 30 IC verpleegkundigen. En ook een belangrijke bijdrage wil leveren aan de organisatie van de afdeling.

Je bent meewerkend en zal voor 8 uur per week ingezet worden als IC verpleegkundige. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan het ontwikkelen van beleid voor de afdeling en ben je continu bezig met het verbeteren van kwaliteit van zorg.

Een uitdagende en diverse functie waarin je zowel inhoudelijk als organisatorisch jij jezelf kunt blijven ontwikkelen.

 • Je plant en coördineert verschillende werkprocessen op de afdeling en neemt deel aan diverse projecten binnen de IC. Je bent het aanspreekpunt van de afdeling;
 • voor de artsen, andere zorgprofessionals en bovenal voor de medewerkers die je coacht en begeleidt.

  Kortom een uitdagende en zelfstandige baan die jou als IC verpleegkundige de kans geeft om medebepalend te zijn voor de organisatie en kwaliteit van de zorg op onze afdeling.

  Werkomgeving

  Werken op de afdeling IC bij OLVG, betekent iedere dag alles op alles zetten voor de patiënt.

  Als teamleider IC kom je te werken op een dynamische en kwaliteitsgerichte afdeling. De IC van OLVG heeft 2 locaties. De vacature betreft locatie oost, deze locatie is een niveau III ICU met een regionale functie.

  De 24 beademde bedunits beschikken over de meest moderne apparatuur en er wordt gebruik gemaakt van een zeer geavanceerd patiënten data systeem (PDMS).

  De patiëntenpopulatie is zeer gevarieerd. Werken op onze IC, betekent werken in een dynamische en hightech’ omgeving. Wij houden elkaar scherp door voldoende overlegmomenten binnen de locatie en locatie overstijgend, zodat wij van elkaar weten wat er dagelijks speelt.

  Ook is een nauwe samenwerking tussen het management team IC en de teamleiders van de beide locaties.

  Functie-eisen

 • Je bent een gediplomeerd IC verpleegkundige;
 • Bij voorkeur heb je een leidinggevende opleiding gevolgd of je bent bereid deze te volgen;
 • Je hebt een heldere visie op zorg- en dienstverlening en weet dit om te zetten in beleid, werkprocessen en operationele aansturing;
 • Je beschikt over leiderschapskwaliteiten, planningsvaardigheden en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je kunt goed prioriteiten stellen en bent resultaatgericht;
 • Je bent iemand die aan- en doorpakt, kansen ziet en deze ook weet te benutten. Je draagt zo actief bij aan je eigen ontwikkeling en die van de afdeling.
 • Wij bieden

  Werken bij OLVG betekent werken in hét stadsziekenhuis van Amsterdam. Een werkomgeving waar jij jouw talent optimaal kunt ontwikkelen en in kunt zetten om samen direct of indirect onze patiënten de best mogelijke zorg te bieden.

  Het betreft een functie voor in eerste instantie de duur van een jaar. Bij gebleken geschiktheid en vacatureruimte, volgt een contract voor onbepaalde tijd.

  De CAO ziekenhuizen is van toepassing. Afhankelijk van je ervaring en opleiding word je ingeschaald in FWG-schaal 60, minimaal € 3.

  072,- en maximaal €4.466,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur per week).

  Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een goede reiskostenregeling conform de CAO Ziekenhuizen, een eindejaarsuitkering van ruim 8%, een persoonlijk levensfasebudget en vakantiegeld van ruim 8% hebben wij je ook interessante extra’s te bieden : een fietsbudgetregeling, kortingen op verzekeringen, korting bij diverse lokale ondernemers en nog veel meer.

  Wil je een van jouw arbeidsvoorwaarden inruilen voor een arbeidsvoorwaarde die beter past bij jouw eigen situatie? Dat kun je regelen via het OLVG Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier