Container chauffeur gezocht voor vast werk in Beverwijk
IQ Select
Beverwijk, Noord-Holland, nl
7 dagen geleden
source : Jobbird

Onze klant is een logistieke organisatie met verschillende standplaatsen in Noord-Holland. Voor de locatie in Beverwijk zoeken zij een enthousiaste CE chauffeur die regionaal containers kan vervoeren.

Er wordt hier van maandag t / m vrijdag gewerkt waarbij je dagelijks tussen de 8 á 9 uur werkt.

Het betreft fysiek licht werk waarbij je uiteindelijk voor vast in dienst wordt genomen.

Wil jij als containerchauffeur aan de slag, solliciteer dan nu via Klik op de solliciteer-button om te solliciteren of neem telefonisch contact met ons op via : 020-2385555.

Om voor deze vacature in aanmerking te komen moet je aan de volgende eisen voldoen :

 • Digipas
 • IQ Select als werkgever :

  Met het grootste aanbod aan vaste banen bij de mooiste opdrachtgevers, onderscheidt IQ Select zich van andere uitzendbureaus.

 • Wij zien onszelf niet als uitzendbureau, maar als jouw bemiddelaar naar vast werk. Wij hebben de mooiste vacatures bij goede solide bedrijven die het verdienen om ingevuld te worden, echte banen bij prachtige bedrijven! Banen met een langdurig perspectief, een goed salaris en fijne collega’s;
 • dat is wat wij voor jou zoeken en vinden.

  IQ Select het betere werk

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier