Installateur zonnepanelen, omg. Leeuwarden, veiligheid en kwaliteit, bouwkunde of elektrotechniek
Tautus Installatie BV, Leeuwarden
Leeuwarden, NL
5 dagen geleden

Ben jij onze nieuwe Collega?

Installateur voor onze vestiging in Leeuwarden

38 uur per week

Teamwork, veiligheid en kwaliteit staan op nummer 1

Wie zijn we?

 • Tautus Installatie BV is een jong bedrijf wat gericht is op de montage en installatie van hoogwaardige zonnepanelen. Ons motto is Veiligheid & Kwaliteit;
 • hiermee onderscheiden we ons in de groeimarkt.

  De installateurs van Tautus Installatie BV maken samen onze doelen waar. We zijn een betrokken team waar volop ruimte is voor het inbrengen en uitvoeren van eigen ideeën.

  Daarmee is Tautus Installatie BV een uniek bedrijf, met een prettige werksfeer. We werken als zelfsturend team, waarbij het management ons ondersteunt.

  We plannen en organiseren samen ons werk.

  Tautus Installatie BV heeft ruimte voor meerdere installateurs. Je bent daardoor niet de enige die nieuw is in ons bedrijf.

  We willen uitbreiden naar zes tot acht collega’s. Wil jij ook werken in een enthousiast en betrokken team en jezelf verder ontwikkelen?

  Steek je graag je handen uit de mouwen en heb je hart voor duurzaamheid? Pak dan deze kans!

  Wat ga je doen?

  Tautus Installatie BV werkt primair voor Tautus BV en ook voor verschillende andere bedrijven die actief zijn in de zonnepanelen markt.

  Tautus Installatie BV werkt aan projecten voor diverse woningcorporaties, verenigingen eigen huis en particulieren. Samen met je collega monteer en installeer je zonnepanelen en lever je de installatie werkend op.

  We hechten daarbij veel waarde aan veiligheid en kwaliteit. Je werkt zowel in de nieuwbouw als in bestaande bouw, je werkt op hoogte en met elektrische installaties.

  Eventuele problemen die jullie tegenkomen, zie je als een uitdaging. Heeft de klant vragen? Je gaat graag het gesprek met hem / haar aan.

  Nadat jullie de zonnepanelen hebben geplaatst en de installatie goed hebben afgerond, zorgen jullie ervoor dat de omgeving weer netjes is.

  Met je nauwkeurigheid en vakmanschap zorg je elke dag voor een tevreden klant!

  Functie-eisen :

  Heb jij het volgende in huis?

 • Een positieve werkhouding met een gezonde dosis humor
 • Een aanpakker met doorzettingsvermogen
 • Communicatief sterk, klantgericht en representatief
 • Een hands-on mentaliteit
 • Bij voorkeur een opleiding richting Bouwkunde, Installatie- of Elektrotechniek, of je bent bereid om je de elektrotechnische kennis eigen te maken
 • Ook word je blij van een cultuur waarin jij meedenkt en met ideeën komt
 • Rijbewijs B en bij voorkeur ook E
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier