Betontimmermannen gezocht (Amsterdam)
Adequaat Personeel
Amsterdam, NL
3 dagen geleden
source : JobBoost.io

Onze opdrachtgever is een beton aannemer die voornamelijk werkt op civiele projecten in de hoogbouw. Uitdagend en afwisselend werk binnen het vakgebied.

Wat breng je mee?Tenminste 2 jaar aantoonbare werkervaring als Betontimmerman Doorzettingsvermogen Sociale persoonlijkheid Flexibele houding Eigen vervoer is een pré Goede beheersing van de Nederlandse taal Solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in de vacature van Betontimmerman bij een van onze klanten? Reageer dan vandaag nog op deze vacature en kom in contact met een van onze experts.

Wat ga je doen?Je werkzaamheden als Betontimmerman bestaan onder andere uit : Het lezen van de tekening, het uitzetten en inmeten van de constructie Het maken van traditionele en systeembekistingen voor beton-

en waterwerken Het realiseren van betontimmerwerk binnen de gestelde normen Wat bieden wij je? Een marktconform salaris volgens de CAO bouw-

infra Een mooie kans op langdurig werk, niet alleen voor de duur van het project maar bij positief functioneren word je doorgeplaatst op het volgende project.

Een goede pensioenregeling Passende reis- en gereedschapsvergoeding >

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier