Operationeel Planner
YACHT
Haarlem
18 dagen geleden

Over de functie

In deze functie vervul je een dubbelrol. Enerzijds vervang je de operationeel planners bij verlof / ziekte en anderzijds ondersteun je de capaciteitsplanner bij het plannen in Leiden en Haarlem.

Functieomschrijving

Als ervaren Operationeel Planner ben je verantwoordelijk voor het vertalen van het capaciteitsplan binnen de scope van 0 3 weken naar een operationeel plan op dagniveau, om zo een optimale inzet van eigen personeel te verkrijgen en aan onze klantafspraken te kunnen voldoen.

Je ondersteunt de Teamleider en Rayonmanager om de doelstellingen te realiseren en werkt nauw samen met Uitvoerders, Teamleiders en Capaciteitsplanners.

Ook bewaak je of de afgesproken planning wordt nagekomen en adviseert teamleiders over de voortgang, de mogelijke knelpunten en risico’s en komt met voorstellen voor het oplossen van de problemen.

Verder ben je een daadkrachtige voorzitter en zorg je voor de voorbereiding en uitvoering van de planningsoverleggen en bewaak je dat deze conform de gemaakte kaders worden uitgevoerd.

Tot slot analyseer en geef je voorstellen ter verbetering van de planning voor wat betreft de nauwkeurigheid en de effectieve inzet van monteurs.

Verder maak je analyses en doe je voorstellen om het planproces te verbeteren. Je werkt scenario's uit en pakt diverse projecten op.

Functie-eisen

Je bent een kei in plannen en organiseren. Je bent creatief in het vinden van oplossingen. Je kunt goed samenwerken en communiceren waardoor er een goede samenwerking ontstaat binnen de diverse ketens (spin in het web).

Een absolute voorwaarde is dat je qua persoonlijkheid stevig bent, vasthoudend, daadkrachtig en zeer stressbestendig. Daarnaast ben je een persoon die in oplossingen denkt, je bent eager om het verschil te maken in het opzetten en uitbouwen van deze rol in het rayon én binnen de Planningsorganisatie.

Je bent bereid om in andere rayons te werken als de situatie daar om vraagt. Ook heb je :

 • HBO werk- en denkniveau
 • Kennis van techniek (zowel Gas als Elektra)
 • Arbeidsvoorwaarden

  Voor deze opdracht wordt je gedetacheerd door Yacht, eventuele indiensttreding bij ons behoort tot de mogelijkheden

  Salaris tussen de €2500 - €3300 per maand

  Je krijgt 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, en een vergoeding voor het gebruik van je laptop & telefoon

  Werken voor Yacht

  Yacht is dé organisatie van en voor professionals. Wij verbinden professionals en organisaties die het verschil willen maken.

  Ons doel is optimaal resultaat : jou als professional uitdagend werk bieden waarmee jij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbetert.

  Behoor jij tot de beste professionals in jouw vak? Wil je samen met vakgenoten het verschil maken bij toonaangevende organisaties?

  Dan willen we jou graag leren kennen.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier