Applicatiebeheerder / Ontwikkelaar CRM
Aon
Breda, Netherlands
26 dagen geleden

De functie-inhoud :

 • Adviseren van management op gebied van HR vraagstukken op tactisch en operationeel niveau waarbij je het Aon-beleid en de wet- en regelgeving toepast.
 • Je hebt een actieve rol in gesprekken met manager en medewerker.
 • Monitoren van het recruitmentproces en het vormgeven van aanbiedingen aan nieuwe medewerkers in samenspraak met de manager.
 • Sparringspartner op het gebied van verzuim tussen Verzuimadviseur, leidinggevende en medewerker.
 • Bijdrage leveren aan de ontwikkeling, introductie en implementatie van HR tools.
 • Uitvoeren en optimaliseren van HR procedures, beleid en HR tools.
 • Om als HR adviseur bij Aon goed uit de verf te komen, verwachten wij :

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 4 jaar werkervaring in een soortgelijke functie op HR gebied binnen de profit sector / bij een commercieel bedrijf is een vereiste;
 • Zeer goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Daarnaast goede beheersing van de Engelse taal;
 • Goede kennis van de Wet Verbetering Poortwachter;
 • Gewend om met HR en Office systemen en pakketten te werken, bijvoorbeeld Workday.
 • Aon zit momenteel in een veranderende organisatie. Daarom is het belangrijk dat je je thuisvoelt in een hectische omgeving en is het belangrijk dat je stressbestendig bent.

  Je past je makkelijk aan en houdt van de Rotterdamse no nonsense mentaliteit. Als HR adviseur ben je een belangrijke schakel.

  Uiteraard werk je nauwkeurig en discreet en ben je cijfermatig ingesteld. Je bent een enthousiaste HR professional, die prioriteiten weet te stellen en in staat is om proactief te werk te gaan.

  Als HR adviseur bij Aon krijg je alle gelegenheid jezelf op HR gebied verder te ontwikkelen. Een gevarieerde baan waarin jij je jouw ondernemerschap kan laten zien, bij een organisatie die internationaal actief is.

  Tevens bieden wij een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden aan, waaronder een vaste 13e maand, een bonusregeling en een premievrijpensioen.

  De uiteindelijke inschaling en hoogte van je salaris is afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring. Wij bieden een jaarcontract aan.

  HR adviseur (32 - 38,75 uur)

  Rotterdam HBO Deeltijd

  Ben jij onze no nonsens HR adviseur die graag in een groot team de handen uit de mouwen wil steken? Dan zoeken wij jou.

  Bekijk vacature

  Manager Global Broking Services

  Rotterdam HBO Voltijd

  Wil jij graag verantwoordelijk zijn voor mensen en dit combineren met het optimaliseren van processen op het gebied van internationale verzekeringspakketten voor multinationals?

  Dan is deze vacature iets voor jou.

  Rotterdam HBO Voltijd

  Heb jij minimaal 5 jaar ervaring binnen Credit management? Ben je daarbij een ambitieuze en proactieve teamplayer. Dan zijn we naar jou op zoek!

  Zuid-Holland Voltijd

  Ben jij die communicatieve developer die ervoor zorgt dat de integratie tussen Aon en UMG soepel verloopt? Reageer dan nu!

  Rotterdam MBO Deeltijd

  Word jij blij van telefonisch contact met onze klanten en ben je een flexibel persoon met een resultaatgerichte, praktische aanpak?

  Dan zijn we op zoek naar jou!

  Bij voorkeur de woensdag en vrijdag met een derde dag naar keuze.

  Bekijk vacature

  Casemanager (Verzuim - Ziektewet - WIA)

  Rotterdam HBO Voltijd

  Adviseer jij werkgevers over ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid? Wil jij als Casemanager aan de slag in ons gedreven en enthousiast team in Rotterdam?

  Breda MBO Voltijd

  Ga jij de uitdaging aan om onze particuliere klanten te binden en onze verzekeringsproducten te verkopen? Wij zijn op zoek naar collega’s die blij worden van telefonisch contact en flexibel, resultaatgericht en praktisch ingesteld zijn!!

  Rotterdam Voltijd

  Wil je als Broker werken bij de meest toonaangevende makelaar en verantwoordelijk zijn voor A merken in de logistiek? Dan is deze vacature interessant voor jou.

  Amsterdam MBO+ Voltijd

  Heb jij een gezonde interesse in de Marine Casco wereld en wil je je verder ontwikkelen tot een ervaren broker? Dan is deze vacature interessant voor jou.

  Bekijk vacature

  BizTalk ontwikkelaar / beheerder

  Breda HBO Voltijd

  Ben je op zoek naar een dynamische en flexibele baan met volop ruimte, mogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden? Lees dan nu verder!

  Bekijk vacature

  Broker gericht op liability Directors and Officers & Cyber

  Amsterdam MBO+ Voltijd

  Jij hebt een achtergrond binnen de verzekeringswereld. Wij zoeken iemand die zich wil ontwikkelen tot volwaardig senior sluiter.

  Ben jij de teamspeler met de juiste commerciële vaardigheden die we zoeken?

  Bekijk vacature

  Senior IFRS Consultant (30 38,75 uur)

  Noord-Holland Universiteit (WO) Deeltijd

  Wil jij (nieuwe) klanten proactief adviseren op het gebied van actuariële berekeningen met de focus op IFRS?

  Bekijk vacature

  Business Developer Credit Solutions

  Rotterdam HBO Voltijd

  Heb je ervaring met Credit (Risk) Management of kredietverzekeringen? Wil je optreden als volwaardig gesprekspartner en het kunnen bieden van totaal oplossingen op het gebied van credit solutions?

  Dan biedt Aon jou nu die mogelijkheid! Ga met ons de uitdaging aan om nieuwe markten aan te boren en nieuwe proposities te ontwikkelen!

  Bekijk vacature

  Consultant Cyber Solutions

  Rotterdam Universiteit (WO) Voltijd

  Ben jij een ijzersterke consultant met aantoonbare affiniteit / kennis van privacy, IT en security? Reageer dan nu!!

  Bekijk vacature

  Senior HR Business Partner

  Rotterdam Universiteit (WO) Deeltijd

  Ben jij die Senior HR Business Partner, die een stevige gesprekspartner is op het gebied van strategie, beleid en changemanagement en ben jij tevens in staat om te verbinden met directie, management en medewerkers en hierbij een adviserende en coachende rol aan te nemen?

  Bekijk vacature

  Applicatiebeheerder / Ontwikkelaar CRM

  Breda HBO Voltijd

 • Je bent als applicatiebeheerder / ontwikkelaar CRM verantwoordelijk voor het beheer, de continuïteit van dienstverlening, en de correcte werking van de CRM applicatie;
 • daarnaast ontwikkel je nieuwe functionaliteiten. Je bent primair aanspreekpunt voor één of meerdere applicaties en de spil tussen business, leveranciers en de IT Regie (waaronder IT infra) afdeling.

  Ben jij in staat om deze applicaties optimaal te laten functioneren, zowel door te beheren als te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Amsterdam HBO Voltijd

  Are you looking for a second or third step in your audit career outside the Accountancy world and do you have a strong bond with the Netherlands?

  If so, than this vacancy can be interesting for you.

  Bekijk vacature

  Zorg & Inkomen Specialist

  Rotterdam HBO Voltijd

  Ben jij DE pro actieve Zorg & Inkomen specialist die onze klanten helpt op gebied van Corporate Wellness?

  Bekijk vacature

  Business developer Commodity Trade

  Amsterdam HBO Voltijd

  Are you result-driven, passionate for commodities and are you looking for a challenge? Commodity Trade Department Amsterdam is looking for a Business Developer to join the team.

  Bekijk vacature

  Schadejurist Beroepsaansprakelijkheid

  Amsterdam Universiteit (WO) Voltijd

  Wil jij je als jurist specialiseren in Beroepsaansprakelijkheid in een specifieke doelgroep? En werken voor een zeer aansprekend kantoor in verzekeringsland?

  Kom bij ons kantoor Jacobs & Brom werken als Schadejurist Beroepsaansprakelijkheid. Lees snel verder!

  Bekijk vacature Op basis van de opgegeven selectie konden we geen vacatures vinden.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier