Interieurbouwer
Regiodienst
Wassenaar, Netherlands
2 dagen geleden

Introductie

Voor een professionele organisatie binnen de interieurbouw zijn we opzoek naar een ervaren interieurbouwer. Heb je een grote passie voor houtbewerking?

Heb jij ervaring met het op maat maken van tafels, kasten, badkamermeubelen of een complete inrichting voor een hotel of winkel?

Dan zijn wij van Regiodienst opzoek naar jou! Interesse? Lees dan snel verder en stuur je cv naar ons toe!

Organisatie

De organisatie is een specialist als het gaat om het leveren van maatwerk binnen de interieurbouw voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Ze maken en ontwerpen verschillende soorten meubelen te denken aan kasten, tafels, badkamermeubelen en keukens. Maar voor het maken van een balie of wandbekleding of de inrichting van een winkel, hotel of kantoorpand zit je bij deze organisatie goed.

Functie

Als interieurbouwer ga je aan de slag in een professioneel team van interieurbouwers. De projecten zijn zeer divers waar je aan gaat werken te denken aan het maken van meubelen voor particulieren, het maken van een winkelinrichting of meubelen voor een hotel.

Je zal zowel binnen de werkplaats actief zijn als op locatie. Daarnaast werk je met verschillende materialen te denken aan natuursteen, perspex, staal en diverse houtsoorten.

Functie eisen

Van een interieurbouwer verwachten we :

 • een afgeronde opleiding in de richting van timmerman, meubelmaker of interieurbouwer;
 • 5 jaar werk / stage ervaring met het bewerken van hout;
 • volledig zelfstandig kunnen werken;
 • je bent in het bezit van een VCA basis;
 • gemotiveerd, flexibel, communicatief vaardig en klantvriendelijk;
 • je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer;
 • woonachtig in de directe omgeving van Wassenaar of je kunt hier zelfstandig komen.
 • Aanbod

  In de functie van interieurbouwer ga je aan de slag binnen een informele organisatie waar kwaliteit hoog in het vaandel staat.

  De organisatie bied goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Op het gebied van salaris wordt er gekeken naar ervaring, diploma’s en de cao.

  Daarnaast hecht het bedrijf veel waarde aan de ontwikkeling van haar medewerkers, en krijg je de kans jezelf verder te ontwikkelen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier