Software Tester - Rottum - € 2.000 - € 5.000 p/m
sQout
Rottum, NL
2 dagen geleden

Als Software Tester test je zelfstandig maar ook met andere mensen van jouw team. De resultaten hiervan documenteer en rapporteer je.

Je ontwikkelt tests die je ook uitvoert, je denkt mee en bent het aanspreekpunt voor de voortgang van testprocessen. Met andere woorden, als Software Tester heb je een afwisselende en een hele interessante baan.

Functie-eisen :

Voor deze functie zoeken wij jou! Als je een passie hebt voor testen én inzicht hebt in online business. Je gaat problemen niet uit de weg en bent het aanspreekpunt voor de kwaliteit en de voortgang van het testproces.

Verder verwachten we dat je actief meedenkt over eventuele verbeteringen. Naast teamwerk verwachten we ook dat je zelfstandig de werkzaamheden uitvoert. Verdere eisen zijn :

Ervaring in een soortgelijke functie

Analytisch inzicht

Sociaal en communicatief sterk

Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Bedrijfsomschrijving :

Je standplaats is een fantastische nieuwe locatie in Rottum. Af en toe reis je af naar onze locatie in Amsterdam. We zijn een moderne, steeds groeiende organisatie zowel nationaal als internationaal opererend.

Je wordt onderdeel van het team met fijne collega’s. Internationale carrièrekansen liggen in het verschiet. De organisatie is informeel, internationaal en werkt op het gebied van online betalingen.

Met ruim honderd mensen werk je in een dynamische omgeving aan een uitmuntend betaalplatform voor een paar duizend webwinkels.

De organisatie is een invloedrijk bedrijf op het gebied van online betalingen met niet alleen aandacht voor de betalingen, maar voor de weg die de klant aflegt van bestelling tot bedankje.

Door de ruime kennis over de consument in het algemeen onderscheidt de organisatie zich van andere bedrijven en maakt van het betalen een positieve online winkelervaring.

Zo maakt de organisatie niet alleen het online betalen gemakkelijk, maar houdt ze zich ook bezig met de nieuwste ontwikkelingen.

Wellicht kun jij daar je steentje aan bijdragen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier