Vrachtwagenchauffeur CE (zaterdag) Jumbo Veghel
Randstad
Veghel, NL
1 dag geleden
source : Werkzoeken.nl

Wil jij extra bijverdienen als hobbychauffeur of naast jouw huidige baan?

Wij zijn per direct op zoek naar vrachtwagenchauffeurs die op zaterdag willen werken!

Het werk bestaat uit het bevoorraden van supermarkten. Heb je ervaring op een trekker oplegger en wil jij de uitdaging wel aan om te werken in de supermarktdistributie? Reageer dan snel!

Functie eisen :
 • CE rijbewijs
 • Digipas
 • Trekker oplegger ervaring (meesturende assen)
 • Ervaring binnen de levensmiddelendistributie is een pré.
 • Fysiek fit
 • Je rijdt ongeveer 2 á 3 ritten per dag. Je werkt ongeveer 10-12 uur en vertrekt tussen 3 : 00 - 5 : 00 of je hebt de late dienst van 13 : 00 uur tot 23 : 00 uur.

  Het bedrijf staat bekend om haar uitstekende materiaal en zoekt daarom ook chauffeurs die represenatief zijn en zuinig met het materiaal om kunnen gaan.

  Ben je geïnteresseerd? Solliciteer direct via de sollicitatiebutton!

  2057683 Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

  We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

  Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

  Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier