Shop- en Administratief Medewerker
Careermaker Rotterdam Klantcontact
Naaldwijk, Zuid-Holland, nl
8 dagen geleden
source : Jobbird

Wat ga je doen?

Als Shop- en Administratief Medewerker zet je alles op alles om de klant zo goed mogelijk te helpen. Dit doe je door het verstrekken van informatie over producten en diensten van de provider aan potentiële-

of bestaande klanten. Je verkoopt abonnementen (internet, televisie en telefonie) en gerelateerde artikelen. Daarnaast registreer je abonnement en serviceaanvragen, beantwoord je vragen en geef je advies.

Je vindt het leuk om klanten te helpen en te woord te staan. Je kunt zeer goed zelfstandig werken, je bent initiatiefrijk en communicatief sterk.

Ook maak je snel contact met mensen en ben je stressbestendig. Naast de werkzaamheden in de winkel met de klanten, ben je ook nodig voor alle administratieve afhandelingen.

Functie-eisen

 • HAVO of MBO 4 werk- en denkniveau;
 • Je zoekt een job voor 16 tot 20 uur per week (werktijden worden conform een wisselend rooster bepaald);
 • Je bent flexibel inzetbaar, waaronder ook op vrijdagavond (09 : 00 21 : 00u) en zaterdag (09 : 00 17 : 00u) (must);
 • Jij bent beschikbaar op de overige werkdagen van 09 : 00 tot 17 : 30u;
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
 • Sterke affiniteit met de kabel- en glasvezeldiensten en -producten van CAIW;
 • Communicatief sterk, analytisch en een gezonde dosis klantbegrip en geduld;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Positieve, flexibele en gemotiveerde instelling.
 • Arbeidsvoorwaarden

  En wat krijg je ervoor terug?

  Als Shop- en Administratief Medewerker start je met een uurloon van € 11,50 bruto. Daar bovenop ontvang je uiteraard ook 8% vakantiegeld, vakantiedagen en reiskostenvergoeding op basis van km.

  Daarbij biedt Caiway jou uiteraard een uitdagende job met veel mogelijkheden voor verdere, persoonlijke ontwikkelingen (denk hierbij aan trainingen, opleidingen en extra verantwoordelijkheden) binnen een hele gezellige en uitnodigende werksfeer!

  En hoe nu verder?

  Wanneer het gesprek bij Careermaker voor beide partijen positief is verlopen, brengen wij je onder de aandacht bij de opdrachtgever.

  Daar zal een tweede sollicitatiegesprek plaatsvinden. Spreekt de functie van Shop- en Administratief Medewerker jou aan en voldoe jij aan de gestelde functie eisen?

  Reageer dan via de sollicitatiebutton! Vóór vragen over de vacature kun je contact opnemen met Anouk Uitermarkt via 010 4445640 of Klik op de solliciteer-

  button om te solliciteren .

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier