Shovelmachinist
Abiant Uitzendgroep
Uithuizen, NL
2 dagen geleden

De shovel kent voor jou geen geheimen. Het verdelen en aanrijden van de kuilbulten, hier ben jij de juiste shovelmachinist voor!

Verder ben je op zoek naar een fulltime baan voor de langere tijd. Ervaring op een shovel of op een vergelijkbare machines heb je.

Je bent een harde werker, flexibel inzetbaar en beschikt over een geldig VCA-certificaat. Wanneer je deze niet hebt, ben je bereid om deze te halen.

Waar je aan de slag gaat? Bij een loonbedrijf in de buurt van Uithuizen die bekend staan om het zwaardere en ruigere werk.

Je gaat met name aan de slag in de agrarische sector.

Past bovenstaand profiel van shovelmachinist perfect bij jou? Dan zien wij graag jou sollicitatie tegemoet. Uiteraard kun je voor vragen of meer informatie contact opnemen met Abiant Spijk op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via

Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

Bedrijfsomschrijving :

Abiant Uitzendgroep is een van de grootste uitzendorganisaties van Noord-Nederland. Ruim 2.000 mensen zijn voor onze opdrachtgevers aan het werk.

Al onze mensen kennen wij persoonlijk waardoor wij weten wat iemand wil en in huis heeft. Is er behoefte aan extra scholing?

Dan kijken wij gezamenlijk met de opdrachtgever en medewerker naar geschikte opleidingsmogelijkheden. Wij richten ons op uitzenden, detacheren en payroll, maar ook voor gekwalificeerd EU-

personeel en voor wervings- en selectievraagstukken kun je bij ons terecht. De sectoren waarin wij actief zijn, zijn de bouw, techniek, transport & logistiek, grond-

weg- en waterbouw, groenvoorziening, industrie & productie en de agrarische sector. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Kom langs bij een van onze vestigingen of neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt. https : / / www.werkzoeken.

nl / 2375 abiant-uitzendgroep / werk / 1684852 shovelmachinist / ?utm source nuevoo&utm medium referral&utm campaign nuevoo referral vertical vac feed&utm term uithuizen

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier