Verzorgende IG
Recruitnow
Breda, Nederland
7 dagen geleden

Over de functie De werkdruk in de zorg neemt toe. Ouderen wonen langer thuis. De thuiszorg biedt meer mogelijkheden voor intensieve zorg dan ooit tevoren.

Ouderen die uiteindelijk in een verpleeghuis terechtkomen, hebben een grotere zorgzwaarte dan voorheen. Door deze verplaatsing van zorg kunnen wij de grijze golf’ beter aan.

Echter, zet dit zowel de thuiszorg als zorgorganisaties onder grote druk.Zwaardere zorgtaken worden vaker door het personeel verricht, maar tegelijkertijd zijn er steeds minder handen aan het bed.

Door het weghalen van handen blijft er simpelweg onvoldoende tijd over om protocollen en richtlijnen te lezen, op de hoogte te blijven van actualiteiten en nauwkeurig te rapporteren.

Uiteindelijk kiest een zorgmedewerker primair voor de zorgtaak en niet voor de administratieve taak. Het is onmogelijk om rustig administratieve taken uit te voeren op het moment dat er iemand op je wacht die naar het toilet moet.

Om maar een voorbeeld te noemen Herkenbaar? Waarom dan werken via Maandag®?Maandag® biedt jou de gelegenheid om als Verzorgende IG je expertise bij diverse organisatie in te zetten en uit te breiden.

Daar wordt de zorgbranche blij en beter van, maar jij ook! Bij Maandag® koppel je dus de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken!Je gaat op projectbasis werken, zo kan het zijn dan je tijdelijk werkt om bijvoorbeeld een collega te vervangen, of ter ondersteuning van het team tijdens een drukkere periode.

Projecten kunnen wisselend van duur zijn, waarbij ze gemiddeld 3 tot 12 maanden duren. Omdat je als Verzorgende IG maar tijdelijk bij de organisatie werkt, ben je daar puur en alleen om de zorg te leveren waarvoor je bent gekomen en trek je de deur na een lange dienst weer achter je dicht.

Vanuit organisaties binnen de Ouderenzorg krijgt Maandag® regelmatig de vraag om tijdelijke vacatures in te vullen. Deze functies worden uitgevoerd op een van de volgende afdelingen : PG, Somatiek, Niet Aangeboren Hersenletsel, Revalidatie en de afdeling Verpleging / Verzorging.

Deze afdelingen kunnen zowel grootschalig als kleinschalig zijn qua setting. Extramuraal behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

In een persoonlijk kennismakingsgesprek kijken we samen wat het beste bij je past, zodat we een goede selectie van opdrachten voor je kunnen maken.

Functie eisen Je beschikt over een diploma verzorgende IG.Je bent bevoegd en bekwaam voor de voorbehouden verpleegtechnische handelingen.

Je bent beschikbaar 16 tot 32 uur per week en daarbij bereid alle dagen en alle diensten te werken.Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring (conform de CAO VVT FWG 35).

Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer.

Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Ook biedt Maandag® de mogelijkheid om je door te ontwikkelen tot MBO Verpleegkundige, waarbij je de studie naast je werk als Verzorgende IG kunt volgen.

De opleidingskosten worden vergoed door Maandag®.Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden?

Solliciteer dan direct! Wil je meer weten over deze opdracht? Of heb je algemene vragen over de mogelijkheden bij de grootste detacheerder in de publieke sector?

Ik vertel je er graag meer over!Jij zorgt graag voor mensen, wij zorgen graag voor jou. Over het bedrijf

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier