Pakketjes netjes verwerken, sorteren en versturen? Word nu packer bij DHL! in Tiel
YoungCapital
Culemborg, Nederland
4 dagen geleden

Wat ga je doen? We zoeken een echte aan-packer voor DHL! ;-) Werken in een gezellige groep, waarbij iedereen één doel heeft : zo effectief mogelijk orders verwerken en versturen.

Je zorgt ervoor dat de pakketjes van de vrachtwagens worden geladen en gelost, daaropvolgend sorteren en alles goed controleren, zodat alles netjes bij de mensen thuis aankomt! Het is ook belangrijk dat alle producten en goederen gescand worden, zodat alles op een nette manier geregistreerd is.

 • De gescande producten verwerk je verder op de computer. Enige werkervaring in een magazijn is gewenst! Je bent niet te moeilijk betreft je planning en kan werken met een '
 • één team, één taak mentaliteit'. Het liefst begin je morgen nog met werken, want dan ben je hier aan het goede adres.

  Je kunt hierbij zoveel werken als je wilt, bij voorkeur ben je dan ook fulltime beschikbaar. Wat wij bieden : Veel uren beschikbaar om te werkenMogelijkheden in het behalen van handige certificatenToeslagen op onregelmatige tijdenErvaring bij een grote naam in de logistieke sector Wat wij vragen : Er is geen minimale opleiding vereist.

  Ervaring in een magazijngerelateerde omgeving is wenselijkFlexibele instellingBij voorkeur snel beschikbaar Solliciteren Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen?

  Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier