Magazijnmedewerker Hema (ploegen)
Recruitnow
Utrecht, Nederland
4 dagen geleden

Werken in ploegen, zodat je dankzij de toeslagen een leuk salaris overhoudt. En dat in een magazijn waarin je verschillende logistieke vacatures kunt vervullen.

 • Dát is werken bij Hema in Utrecht.Wat bieden wij jou?Een gemiddeld bruto salaris van €12,00 per uur (bij 23 jaar en ouder, inclusief toeslagen) Reiskosten tot 40 kilometer van Utrecht;
 • Afwisselende werkzaamheden in een magazijn dat geen seconde stilstaatWerken bij HemaHema en Randstad zoeken magazijnmedewerkers die houden van een beetje afwisseling.

  Allereerst qua werktijden. Je werkt per week afwisselend overdag, s avonds of in de nacht. Dat betekent dat je gemiddeld een leuk salaris overhoudt, vooral in de weken waarin je in de avond of nacht werkt!Een baan als magazijnmedewerkerMaar werk je bij Hema als magazijnmedewerker, dan zijn uiteindelijk ook je werkzaamheden afwisselend.

  Zo kun je aan de slag als lader en losser, maar ook als verplaatser en stapelaar. Het liefst heb je die werkzaamheden zo snel mogelijk onder de knie, zodat je multi-

  inzetbaar bent. En weet je niet precies wat alles inhoudt? Geen probleem, leggen we je alles uit. Het belangrijkste is dat je leergierig bent en fysiek in orde.

  Wat verwachten wij?Je hebt een goede motivatie Je bent fysiek in orde Je hebt geen moeite met werken in de nachtDe vacature van magazijnmedewerker vervullen?

  Wil jij werken bij Hema in Utrecht? Klik dan op de solliciteer-knop onderaan deze pagina. En houd je telefoon in de gaten.

  Want wij bellen zéér snel! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier