Nederlandssprekende content analist - Verhuizen naar Divers
Accenture
Zierikzee, NL
7 dagen geleden
source : Werken in het buitenland

Wil jij werkervaring opdoen in een globale organisatie ? Deze unieke mogelijkheid brengt je in de gelegenheid voor 12-24 maanden naar Lissabon, Dublin, Warschau of Krakow te verhuizen.

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste werknemers met uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal. Verantwoordelijkheden : Het beoordelen van internet content om te zien of het aan de richtlijnen van de klant voldoet Het leveren van feedback en geven van advies over diverse (online) producten Kwalificiaties : Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal.

Een extra taal is een voordeel Het bezit van een Bachelor diploma is een voordeel zowel als eerdere ervaring met marketing of techniek (geen must) Wij bieden : Een uitstekende start van je carrière in het buitenland Uitgebreide, servicegerichte training en coaching Uitstekende werksfeer en behulpzame collega’s De sociale voordelen van een groot bedrijf En meer Wonen en werken in het buitenland is een unieke ervaring die je cv een enorme boost geeft.

Je leert veel nieuwe mensen kennen, ontdekt andere culturen en je ontwikkelt jezelf als persoon. Een carrière bij Accenture biedt de perfecte gelegenheid jezelf te ontwikkelen tot professional.

De trainingen die wij bieden bereiden je perfect voor op de functie en daarnaast leer je vele vaardigheden die later in je carrière nog veel van pas gaan komen.

Na een succesvolle start bij ons Service Center heb je de mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie.

Bijvoorbeeld als team leider, binnen een andere afdeling of ga aan de slag op een van onze andere 120 internationale locaties de mogelijkheden zijn (bijna) eindeloos.

Start je internationale carrière bij ons en ontdek de fascinerende architectuur van Warschau, wandel door het historische centrum van Krakow, ervaar de gastvriendelijke Ierse cultuur in Dublin of geniet van zon, zee en strand in Lissabon! Geïnteresseerd?

Dan leren we jou graag kennen! Solliciteer online via de knop solliciteren Over Accenture Accenture werkt met een globaal Digital Customer Marketing Center of Excellence voor 100 Tech-

multinationals. Door voor Accenture te werken geef je jouw carrière een flinke boost en speel je een belangrijke rol voor enkele van s werelds grootste en meest dynamische bedrijven.

Kies voor Accenture en geniet van een innovatieve en interessante werkomgeving met veel mogelijkheden.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier