Business Intelligence Ontwerper/Ontwikkelaar
Groupe CGI inc.
Pays-Bas
31 dagen geleden

Position Description :

Werk met de nieuwste technieken en neem de klant mee in de juiste oplossingsrichting, maak het bij CGI!

Banken realiseren zich dat ICT dé pijler is die hen concurrentievoordeel kan bieden. Het is dan ook niet voor niets dat vooruitstrevende methodieken, trends en technieken als Agile / Scrum, DevOps, Big Data, Internet of Things en Cloud computing als eerste in de bancaire sector opduiken! Voor elke ambitieuze en betrokken ICT’er die wil werken met de nieuwste technieken is het the place to be’.

CGI bedient de top van het Nederlandse bankwezen.

Voor onze bancaire unit zijn we binnen het Customer Experience Team op zoek naar Business Intelligence Ontwerpers en Ontwikkelaars.

Your future duties and responsibilities :

Je gaat werken in een professioneel team van BI specialisten in een dynamische omgeving die continue nieuwe uitdagingen aangaat en invult.

Naast het traditionele BI werk in een DataWareHouse omgeving krijg je te maken met Big Data trajecten waarbij je anticipeert op veranderingen en elke dag bijdraagt aan een betere informatievoorziening voor onze klant.

Je hebt sterke affiniteit met het banklandschap, herkent de verbetermogelijkheden en neemt je klant mee in de juiste oplossingsrichting.

Required qualifications to be successful in this role :

 • Een afgeronde HBO / WO opleiding met een sterke ICT component
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Minimaal 5 jaar werkervaring, affiniteit met de financiële sector
 • Ervaring met Agile / Scrum
 • Business Intelligence specialist, ervaring met Datavault en Dimensioneel modelleren van datamarts
 • Ervaring met ETL tools als Powercenter, Oracle Warehousebuilder en Datastage
 • Ervaring met MS SQL Server
 • Ervaring met Big Data tools als TeraData en / of Netezza
 • Flexibele en pragmatische instelling, proactieve houding, teamspeler die klantwensen weet te vertalen naar concrete realisatie
 • Communicatief sterk en een betrouwbare gesprekspartner voor alle betrokken partijen;
 • Volgt de laatste ontwikkelingen in het vakgebied op de voet;
 • We bieden

  Uitstekende arbeidsvoorwaarden en een contract voor onbepaalde tijd. Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community.

  We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

  Interesse?

  Solliciteer direct! Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met afdeling Recruitment via (088) 564 00 00 of recruitment.nl cgi.com

  What you can expect from us : Bouw met ons aan je carrière

  Bouw met ons aan je carrière

  Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie.

  Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

  Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI.

  Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

  Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

  Bezoek voor meer informatie over CGI : www.cginederland.nl

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

  Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier