De Senior Allround Omgevingsmanager
DPA Professionals
Den Haag, Netherlands
15 dagen geleden

De Senior Allround Omgevingsmanager is verantwoordelijk voor de interactie met de omgeving om de deelprojecten gerealiseerd te krijgen binnen de publiekrechtelijke en privaatrechtelijke randvoorwaarden ten aanzien van de specifieke aandachtsgebieden.

Ben jij dé persoon voor deze aanvraag? Lees dan verder!

Wat je gaat doen

De Senior Allround Omgevingsmanager levert een bijdrage aan voor de maatschappelijke inbedding van het project en is daarmee de tussen de projectorganisatie, bevoegd gezagen en vergunningverleners en omgeving.

Deze omgeving wordt gevormd door alle partijen die een belang hebben bij het project.

De Senior Allround Omgevingsmanager is verantwoordelijk voor de interactie met de omgeving om de deelprojecten gerealiseerd te krijgen binnen de publiekrechtelijke en privaatrechtelijke randvoorwaarden ten aanzien van de specifieke aandachtsgebieden.

Publieksgericht werken staat bij dit alles centraal. De Senior Allround Omgevingsmanager probeert begrip en vertrouwen te kweken in de omgeving en te komen tot effectieve samenwerking met alle partijen.

De Senior Allround Omgevingsmanager wordt aangestuurd door de deelprojectleider(s) waarbij de verantwoordelijkheid blijft liggen bij de IPM-

rolhouder(s) die verantwoordelijk is (zijn) voor conditionering- en omgevingsmanagement. Ook het tijdig afstemmen met de andere Omgevingsmanagers binnen het programma RijnlandRoute behoort tot de verantwoordelijkheden.

Jouw profiel

 • Het leggen van verbanden tussen de deelprojecten, bevoegd gezagen / vergunningverleners en de omgeving (inclusief raakvlakken);
 • Vertegenwoordiging vanuit het project naar belanghebbenden met betrekking tot de specifieke aandachtsgebieden; Publiekscommunicatie met betrekking tot de specifieke aandachtsgebieden waaronder onder andere het meewerken aan de inrichting van het informatiecentrum RijnlandRoute ten aanzien van het onderdeel archeologie en het verzorgen van voorlichting en presentaties aan diverse stakeholders, zoals omwonenden, scholen etc.;
 • Verantwoordelijk voor het tijdig uitvoering geven aan de diverse conditioneringswerkzaamheden passend binnen deze opdracht;
 • Oog voor de politiek-bestuurlijke in- en externe omgeving en het tijdig afstemmen met IPM-rolhouders van de deelprojecten;
 • Borgen van omgevingsbelangen in de deelprojecten en contractdocumenten;
 • Bewaken van contracteisen (contractbeheersing) en EMVI-beloftes van de opdrachtnemers;
 • Het voorbereiden, deelnemen en / of voorzitten van regulier overleg met belanghebbenden en de aannemer.
 • Wat je van ons kunt verwachten

  Je kunt je cv en motivatie naar jolien.feenstra dpa.nl sturen!

  Je werkomgeving

  Bij DPA Recht & Ruimte sta jij centraal! Wij bieden jou naast uitdagende opdrachten veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

  Vanwege onze landelijke dekking en duurzame relaties met een groot aantal opdrachtgevers zijn wij in staat jou afwisselende opdrachten aan te bieden.

  Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend en je krijgt een salaris dat past bij jouw leeftijd en werkervaring.

 • Een marktconform salaris
 • Ruim opleidingsbudget
 • Heb jij interesse? Reageer dan via de button of neem contact op via onderstaande gegevens. Pas je niet helemaal binnen het bovenstaande profiel, maar ben je wel op zoek naar een nieuwe uitdaging en een mooie werkomgeving?

  Neem ook dan contact met mij op, zodat wij samen de mogelijkheden kunnen bekijken. Dit staat ook open voor zzp-er!

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier