Projectleider
Teqoia
Vriezenveen, Nederland
2 dagen geleden

In de functie als projectleider werk je aan interessante projecten en draag je samen met je collega’s bij aan het succes van het bedrijf.

Het gaat om een uitdagende baan met veel afwisseling en verantwoordelijkheid. Verder werk je veelal zelfstandig aan projecten.

Je houd je het ene moment bezig met het maken van kostprijsberekeningen, offertes en het adviseren van klanten en het andere moment ga je op pad naar de locatie om de voortgang en kwaliteit van het project te bewaken.

Daarnaast handel je de administratie af óf instrueer je jouw collega’s waar nodig.Het gaat om een boeiende en veelzijdige functie waarbij je verantwoordelijk bent voor zowel de technische, organisatorische, commerciële en financiële aspecten.

Je komt (eerst) in dienst bij Teqoia; een professionele, sterk groeiende, internationale organisatie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het werven en bemiddelen van hoog opgeleide technische professionals.

 • Wat heeft Teqoia te bieden?Na één jaar kans op een vast dienstverband bij de opdrachtgever;Een aantrekkelijk salaris;Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Begeleiding en carrière advies;Opleidingsmogelijkheden. Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een projectleider, tevens moedigen wij ook een werkvoorbereider of calculator die toe is aan een volgende stap in zijn of haar carrière aan om te solliciteren.

  Onze opdrachtgever is een dynamische onderneming in de installatietechniek.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier