Verkoopmedewerker Yves Rocher Utrecht
Timing Uitzendteam B.V.
Soest, Utrecht, nl
9 dagen geleden
source : Jobbird

Een afwisselende baan voor ongeveer 10 uur in de week bij een internationaal cosmetica concern.

Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor deze functie moet je beschikken over aantoonbare werkervaring in de retail.Verder is het belangrijk dat je het leuk vindt om veel contact te hebben met klanten en beschikt over goede commerciële vaardigheden en daarbij een uitstekende beheersing hebt van de Nederlandse taal.

Een flexibele instelling is een must i.v.m. de flexibele inzetbaarheid ten aanzien van werken op koopavonden en weekenden.

Arbeidsvoorwaarden

Voor de winkel in Utrecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste schoonheidsspecialiste / winkelmedewerker!Als verkoopmedewerker ben je verantwoordelijk voor de verkoop van het assortiment, waarbij je de behoeften en wensen van de klant centraal stelt.

Je voorziet klanten van individueel en goed gefundeerd advies om vervolgens te komen tot een goede keuze bij de aankoop en gebruik van de schoonheids-

en verzorgingsproducten.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier