docent Chemie
ROC de Leijgraaf
Veghel, Netherlands
7 dagen geleden

Wat wij van jou verwachten

Je bent in het bezit van een 1ste of 2de graads lesbevoegdheid en je hebt ervaring met het geven van scheikundeles. Affiniteit met instrumentele analyse apparatuur, zoals HPLC, GC en AAS is een pré.

Je bent bereid om te werken op onze locaties in Oss en Cuijk. Behalve lesbevoegdheid beschik je ook over coachingsvaardigheden en heb je een proactieve werkhouding.

Wij verwachten bovendien dat je communicatief vaardig bent en ervaring hebt met het hanteren van groepsdynamica. Tot slot ben je pedagogisch en didactisch bekwaam.

Ook mensen met een uitgebreide ervaring in laboratoriumwerk die hlo-geschoold zijn en bereid zijn om pedagogische didactische bekwaamheid te verwerven, nodigen we nadrukkelijk uit te solliciteren.

Wat wij jou bieden

ROC de Leijgraaf biedt zijn medewerkers uitstekende arbeidsvoorwaarden. Persoonlijke en beroepsinhoudelijke ontwikkeling vinden we belangrijk bij De Leijgraaf.

Wij bieden jou daarom uitgebreide interne opleidingsmogelijkheden. Wij bieden een aanstelling voor 0,8-1,0 fte. Inschaling vindt plaats in schaal LB, maximaal € 3823,-

bruto per maand bij een fulltime aanstelling. Er is een eindejaarsuitkering, structureel van 8,33% (volledige 13de maand).

Over ROC de Leijgraaf

ROC de Leijgraaf heeft Noordoost Brabant als werkgebied. We hebben diverse leslocaties in de regio’s Meierijstad / Uden, Oss e.

o., en Land van Cuijk. Onze cultuur is informeel, we staan met beide benen op de grond. Onderwijs maken we samen. Dat doen we voor de regio, maar vooral ook steeds meer mét de regio.

We bereiden onze studenten niet alleen voor op een loopbaan, maar ook op een plek als mens in de samenleving. Met ons onderwijs dagen we onze studenten uit om te blijven werken aan hun toekomst.

Hoe we dat precies doen? Dat lees je op www.leijgraaf.nl.

Over de afdeling Techniek & Samenleving

Voor de teams van Techniek & Samenleving kent de praktijk geen geheimen. Hier worden de toekomstige technici van de regio opgeleid door docenten met een schat aan praktijkkennis.

De lijnen zijn kort, de teams zijn sterk geworteld in het werkveld en je kunt altijd terugvallen op de expertise van je collega’s.

Voor meer informatie over de functie neem je contact met Marieke Bouwmeester, onderwijsmanager Labtechniek, via Marieke.

bouwmeester leijgraaf.nl. Voor vragen over de sollicitatieprocedure neem je contact op met de Servicedesk personeelsadvies, telefoonnummer 088-0178905.

Ben je geïnteresseerd in de functie stuur dan je sollicitatie met cv en onder vermelding van het vacaturenummer uiterlijk 7 juni 2018 naar vacature leijgraaf.nl.

Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op 'Doorgaan' te klikken, ga ik akkoord met de privacy & voorwaarden van neuvoo en ga ik akkoord met het ontvangen van relevante e-mailtaakwaarschuwingen. (op elk moment annuleren) Kijk hier
voortzetten
Aanvraagformulier