Procesoperator
Theo Pouw Groep
Utrecht, Utrecht, nl
8 dagen geleden
source : Jobbird

Op het recyclingterrein van de Theo Pouw Groep in Utrecht bevindt zich o.a. een was- en grondreinigingsinstallatie. In deze installatie worden licht verontreinigde zandige grondfracties met behulp van ingenieuze scheidingsmethodes schoongemaakt.

Deze installatie wordt tevens ingezet voor het wassen van dak- en spoorwegengrind en recyclingproducten voor de betonindustrie.

De werkzaamheden bestaan uit het controleren, bewaken en beheersen van het productieproces en het uitvoeren van onderhouds-

en reparatiewerkzaamheden aan de was- en grondreinigingsinstallatie.

Functie-eisen :

 • Bij voorkeur een opleiding richting LTS / MTS;
 • Technisch inzicht;
 • Flexibele instelling;
 • In teamverband kunnen werken.
 • Daarnaast is het belangrijk dat je geen hoogtevrees hebt.

  Een functiegerichte medische keuring maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  Arbeidsduur :

  Het betreft een dienstverband voor 40 uur per week. Er wordt in een drieploegensysteem gewerkt. Voornemens is om op korte termijn over te gaan naar een vijfploegensysteem.

  Waarom zou je voor de Theo Pouw Groep kiezen?

  Bij de Theo Pouw Groep kom je veel verschillende type mensen tegen zoals technici, chauffeurs, operators, schippers en kantoormedewerkers.

  Eén ding hebben we met elkaar gemeen, we zijn trots op ons werk en de prestaties die we met elkaar weten te realiseren. Wij geloven dat beloning verder gaat dan alleen een goed salaris.

  We hebben altijd aandacht voor de persoonlijke omstandigheden en staan open voor eigen initiatieven. Ook vinden we het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen en bieden daarvoor verschillende mogelijkheden.

  Bedrijfsprofiel

  De Theo Pouw Groep is leverancier van bouwstoffen voor de grond-, weg- en waterbouw en toonaangevend in het duurzaam hergebruik daarvan.

  Werken bij Pouw is deel uitmaken van een gedreven organisatie, die voorop loopt in milieuvriendelijke ontwikkelingen, zoals het reinigen van verontreinigde grond, het recyclen van bouw-

  en sloopafval en het produceren van recycling beton. Dagelijks zetten wij ons in om het nuttig hergebruik van puin en grond te blijven vergroten.

  Met als doel de meest optimale combinatie van kwaliteit en duurzaamheid te realiseren, waar toekomstige generaties mee vooruit kunnen.

  Nu al bestaat ruim de helft van alle bouwstoffen die ons bedrijf verlaten uit hergebruikte grondstoffen. En dat worden er steeds meer.

  Tevens is de organisatie actief op het gebied van container op- en overslag en beschikt de organisatie over drie containerterminals met de naam CTU in Utrecht, Tiel en Lelystad.

  CTU verzorgt het transport van containers, per truck en per schip. De veelzijdigheid, gekoppeld aan de landelijk zeer centrale liggingen, maakt CTU tot een aantrekkelijk multi-

  modaal knooppunt voor verladers, expediteurs, cargadoors / rederijen, wegvervoerders en binnenvaartrederijen. De Theo Pouw Groep heeft meerdere vestigingen in Nederland en er zijn ruim 480 medewerkers werkzaam.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier