Kassa/Service Medewerker parttime 13 tot 32 uur p/w
Media Markt
Rotterdam, Netherlands
7 dagen geleden

Vacatures

Kassa / Service Medewerker parttime 13 tot 32 uur p / w

Vind jij het belangrijk dat elke klant met een goed gevoel de deur uitloopt, heb jij een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en zie jij jezelf werken in de mooiste winkel van Amersfoort? Lees snel verder!

MediaMarkt is, met ruim 1000 winkels in 15 landen, de grootste keten op het gebied van consumentenelektronica in Europa.

In Nederland heeft MediaMarkt een explosieve groei doorgemaakt met inmiddels 49 vestigingen en een webshop. MediaMarkt is een decentraal georganiseerd bedrijf : veel beslissingen worden op lokaal niveau genomen.

Elke vestiging is een zelfstandige onderneming die kan inspelen op lokale trends en omstandigheden.’

MediaMarkt Amersfoort is in 2012 gestart op het Eemplein; het nieuwe winkelhart van Amersfoort.

Taken & verantwoordelijkheden :

Wat ga je doen?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de correcte afhandeling van het ruilen en retourneren van producten. Je neemt producten retour, test deze aan de balie en geeft advies omtrent de reparatie.

Je begeleidt de aangeboden reparaties, bewaakt het reparatieproces en zorgt ervoor dat het product binnen de gestelde reparatietermijn retour komt.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de juiste kassatransacties en de correcte administratieve afhandeling hiervan. Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor een geordende afdeling, een tevreden klant en een prettige winkel- en werksfeer.

Profiel : Wat zoeken wij?

Wat zoeken wij?

Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding, richting Detailhandel en het liefst enige jaren werkervaring in een vergelijkbare functie.

Je bezit uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Je kunt goed plannen en organiseren en leidinggeven aan een team.

Je bent zeer servicegericht, flexibele, accuraat en hebt een sterk cijfermatig inzicht. Daarnaast heb je een goed inlevingsvermogen en kan je zelfstandig werken.

Heb je interesse?

Wij bieden een leuke baan waar je werkt met jonge gemotiveerde collega's binnen een ambitieuze onderneming. Binnen Media Markt zijn er korte lijnen, heb je eigen verantwoordelijkheid en veel mogelijkheden tot eigen inbreng.

Je hebt te maken met kwalitatief hoogstaande unieke producten en werkt in een zeer internationaal werkveld. Er zijn voldoende mogelijkheden voor opleiding en doorgroei.

Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder : collectieve ziektekostenverzekering, een aantrekkelijke regeling voor personeelskorting, bedrijfsfitness en korting op verzekeringsproducten.

Een vergoeding woon / werkverkeer behoort niet tot de mogelijkheden.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier