Verpleegkundige Hematologie
UMC Utrecht
Utrecht, Netherlands
19 dagen geleden

Afdeling

Het specialisme Hematologie is enorm in ontwikkeling en maakt een grote groei door. Daarom zijn we op zoek naar jou! Als verpleegkundige Hematologie houd jij je bezig met de complexe zorg voor mensen met bloedkanker en bloedziekten.

Voor deze doelgroep zijn protocollen van levensbelang. We verlenen zorg aan zeer ernstig zieke, dan wel terminale patiënten.

Als verpleegkundige ben je dagelijks bezig met leven en dood. Je behandelt iemand lichamelijk; je houdt van verpleegtechnische handelingen rondom infusie, en je begeleidt patiënten ook geestelijk.

Psychosociale ondersteuning is minstens even belangrijk. Zeker op een afdeling als Hematologie. Dit vraagt van jou stevigheid en emotionele weerbaarheid.

Profiel

Je bent afgestudeerd HBO-V’er of MBO-V’er met de intentie de vervolgopleiding oncologie te gaan volgen. Je bent tevens bereid tot het volgen van de kopmodule Hematologie.

Je draagt graag bij aan nieuwe technische ontwikkelingen en bent nieuwsgierig naar ontwikkelingen in de onco-hematologische zorg.

Ook onder hoge werkdruk lukt het jou de patiënt excellente zorg te bieden.

Het salaris voor deze 89-100% functie bedraagt maximaal € 2.996,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (werkweek van 36 uur).

Het betreft een vaste aanstelling met een proeftijd van een jaar.

Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer, opleidingsmogelijkheden en persoonlijk budget.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Universitair Medische Centra (UMC).

Bijzonderheden

Lees het verhaal van een van onze oncologieverpleegkundige. Zij vertelt wat het betekent om een baan te hebben binnen de afdeling Hematologie van het Cancer Center, zie : goo.gl / 7EyGnf.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier