Projectleider Werktuigbouwkunde
SPIE Industry West
Rijnmond, Nederland
5 dagen geleden

Als één van de top 3 multitechnische dienstverleners van Nederland biedt SPIE in deze zelfstandige functie van Projectleider E&I jou een baan met veel verantwoordelijkheid.

Jij hebt zelf je mogelijkheden in deze functie in de hand, jij bepaalt je ontwikkeling en groei welke je zou willen. We bespreken met jou welke groei en / of opleiding jouw voorkeur heeft! Werklocatie : Rijnmond Heb je ervaring in de industrie als Projectleider?

Of zou je willen doorgroeien naar een rol al Projectleider? Heb je ervaring in bijvoorbeeld een rol als Werkvoorbereider of Projectcoördinator, dan bespreken we wat jouw volgende stap kan zijn.

Werk je liever op een project? Of in het onderhoud? Wil je een uitdagend complex project? We gaan in gesprek welke rol op welke werklocatie het beste past.

Het salaris is afhankelijk van je ervaring. We bieden ook aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Je hebt 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen, een goede pensioenregeling, mogelijkheden tot een auto van de zaak en een winstdelingsregeling.

Daarnaast vinden we jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk waarbij scholing, training en opleiding aangeboden worden Functie De Projectleider geeft leiding aan één of meerdere samengestelde projectteams / onderhoudsteams.

In deze rol zorg je op een professionele wijze voor de uitvoering van de aan jou toegewezen projecten en onderhoudscontracten.

Dit houdt in het managen van de kwaliteit, financiën, voortgang en planning. Daarnaast onderhoud je contacten met de opdrachtgevers en onderaannemers voor de naleving van gemaakte afspraken en het verder uitbouwen van de relatie.

Tevens voer je personeelsmanagement taken uit voor jouw medewerkers zoals beoordelen, belonen opleiden en ontwikkelen. Tenslotte denk je mee en controleer je de uitgaande offertes in samenspraak met anderen.

Werkzaamheden Je representeert SPIE bij bestaande klanten, gericht op behoud van een goede relatie en het verzamelen van informatie over mogelijk toekomstige werkzaamheden Geeft leiding aan één of meerdere projectteams / onderhoudsteams Kennis op het gebied van bedrijfskunde, inclusief zaken die te maken hebben met het afsluiten van contracten en juridische aspecten m.

b.t. bestekken Opstellen van het VGMK-plan Bewaken van budget en planning Maken van afspraken met de klant betreft contractuele afspraken en meer-

minderwerk Erop toezien dat de werkzaamheden volgens contractafspraken worden uitgevoerd Wordt betrokken bij voorcalculaties en offertes Rapporteren aan bedrijfsleiding betreffende VGMK, planning en voortgang van het werk Functie eisen HTS niveau richting werktuigbouwkunde verkregen door werkervaring en / of opleidingen.

Je hebt ervaring in een soortgelijke functie binnen de (petro-) chemische industrie of bent in staat om door te groeien naar deze functie Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift Je bent in het bezit van een geldig VCA-

VOL certificaat of bereid deze te behalen Je hebt een helicopterview en bent besluitvaardig Je bent communicatief, commercieel en organisatorisch sterk Het betreft een fulltime vacature waarbij je standplaats afhankelijk is van het project / site waar je op komt te werken.

Dit zal binnen de regio Rijnmond zijn. Heb je interesse, wil je meer informatie of wil je vrijblijvend langs komen bij SPIE?

Reageer dan via de sollicitatiebutton of neem contact op met Mike Jansen (Corporate Recruiter) via de contactpagina. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier