Student-stagiaire Real Estate
Simmons & Simmons LLP
Amsterdam
40 dagen geleden

Simmons & Simmons is één van de grote internationale advocatenkantoren ter wereld. Met wereldwijd ongeveer 1800 medewerkers bedienen wij overwegend grotere ondernemingen en financiële instellingen.

Onze kantoren zijn gevestigd in Europa, Azië en het Midden-Oosten. In Amsterdam werken wij in totaal met circa 130 medewerkers, onder wie 80 advocaten, (kandidaat-

notarissen en fiscalisten.

Het Real Estate team van Simmons & Simmons Amsterdam heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een toonaangevende legal advisor op het gebied van vastgoed.

Wij adviseren met circa 30 advocaten, notarissen en fiscalisten op de volgende zes focusgebieden : Real Estate (aandelen) transacties, Projectontwikkeling, Project-

vastgoedfinanciering, Huur / asset management, Aanbestedingen en Disputes. Onder onze cliënten bevinden zich (institutionele) beleggingsmaatschappijen, (private equity) vastgoedfondsen, asset managers, aannemers en projectontwikkelaars.

Voor ons Real Estate team zijn we op zoek naar een

Student-stagiaire Real Estate

Als student-stagiaire ga je twee maanden fulltime aan de slag in het team. Op je eerste dag neem je deel aan de introductie en volg je diverse trainingen, zodat je klaar bent voor onze praktijk.

Je komt bij een ervaren medewerker op de kamer en krijgt opdrachten vanuit het hele team. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit onderzoek naar jurisprudentie en literatuur en het leveren van een bijdrage aan alle lopende zaken.

Daarnaast krijg je een mentor die je gedurende je stage begeleidt. Ook ga je mee naar zittingen of besprekingen en naar de wekelijkse sectie-

en jurisprudentielunch. Tot slot geef je gedurende je stage een presentatie aan je collega’s.

Onze toekomstige collega

 • is een leergierig, gedreven en enthousiaste rechtenstudent;
 • is ambitieus en sociaal vaardig;
 • heeft een sterk analytisch vermogen; en
 • is een echte teamspeler.
 • Daarnaast

 • zit je aan het eind van je WO bachelor of in je master; en
 • kan je je helder, correct en to-the-point uitdrukken in woord en geschrift, in Nederlands en Engels.
 • Wij bieden

  De ideale manier om de advocatuur en Simmons & Simmons écht te leren kennen. Je loopt een uitdagende, leerzame en leuke stage, waarin je jezelf volop ontwikkelt.

  Je werkt mee aan interessante zaken voor Nederlandse en internationale cliënten. Daarnaast verricht je werkzaamheden binnen een hecht team met een prettige en collegiale werksfeer.

  Uiteraard neem je als stagiaire ook deel aan de wekelijkse kantoorborrels in onze eigen kroeg en alle andere kantooractiviteiten.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier