Financieel administrateur (allrounder): Assistent Controller
Rousch
Amsterdam, NL
19 dagen geleden

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever betreft een hotelorganisatie met kantoor op de Amsterdamse Zuid-as. De eigen visie gecombineerd met een hoge mate van klantvriendelijkheid, maakt dat zij sterk groeien.

Opvallend is de gedrevenheid, het serviceniveau en de teamspirit. Als geheel zorgen ze dat de klanten zich op hun gemak en gewaardeerd voelen.

Ter versterking van het team zoeken wij voor een goede administrateur die niet alleen de cijfers op orde stelt, maar die hier tevens kritisch naar kijkt en afwijkingen bespreekt ter verbetering van de algehele organisatie en prestatie.

Functie eisen - Assistent Controller

 • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding in de richting van accountancy, bedrijfseconomie of vergelijkbaar. (bij voorkeur op HBO niveau);
 • Je hebt 3 tot 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je hebt affiniteit met de horeca / hotellerie;
 • Je bent ambitieus, servicegericht, betrokken, loyaal en discreet.
 • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal.
 • Wij zien je CV in het Nederlands en Engels, voorzien van motivatie graag tegemoet!

  Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor financieel administrateur .

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier