Parttime Postmedewerker Op Zaterdag in Best (5684 PX)
PostNL
Best, Nederland
2 dagen geleden

Werkdag : zaterdag. Ben jij op zoek naar een bijbaan op zaterdag? Solliciteer dan snel op deze vacature! Postmedewerker op zaterdag bij PostNL is een ideale bijbaan als je van afwisseling houdt! Je doet verschillende werkzaamheden, werkt zowel in een team als zelfstandig en verdient een mooi uurloon.

Dat klinkt goed, toch? Als postmedewerker op zaterdag werk je 6-9 uur. Je werkdag begint 's ochtends vroeg met het sorteren van de post op een van onze vestigingen.

Samen met je collega's zorg je ervoor dat alle post op de juiste volgorde komt te liggen, zodat deze goed kan worden bezorgd.

Daarna ga je vanaf 11 : 00 uur op pad om post te bezorgen. Uiterlijk om 17 : 00 uur ben je klaar met je werk. Hou jij van afwisseling, weet je van aanpakken en werk je nauwkeurig?

Dan komen we graag met jou in contact!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier