Recruiter
Randstad
Veenendaal, NL
6 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Voor een bedrijf dat zich bezig houdt met advies, training en onderzoek voor de creatieve sector zijn wij opzoek naar een echte spin in het web!

Als echt spin in het web houdt jij je voornamelijk bezig met personeelszaken. Hierbij moet je denken aan het werven van personeel, contact met klanten maar ook het organiseren van leuke activiteiten voor de werving.

Maar ook trainingen en speciale dagen zijn aan jou om te organiseren. Buiten deze taken heb je ook veel contact met klanten en werknemers.

Deze leuke functie betekend per direct starten en de zekerheid van een baan voor langer termijn. 24 32 uur per week en de werktijden zijn normale kantoortijden.

Salaris ligt tussen de €2200 - €3000, dit hangt af van leeftijd en ervaring.

Op dit moment zijn wij nog in afwachting welke werkzaamheden er nog meer bij zullen komen kijken, maar wat wij jou sowieso wel al kunnen vertellen is dat de functie heel erg lijkt op die van een Recruiter / Intercedent.

Dus heb jij nu al zoiets van ja deze functie past ontzettend bij mij en heb jij al wat ervaring als recruiter of personeelsmedewerker?

Reageer direct en dan vertellen wij jou maandag 29 oktober meer over deze leuke vacature!

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Functie-eisen :

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier