Junior System Engineer in Apeldoorn
YACHT
Apeldoorn
7 dagen geleden

Over de functie

Ga jij je HBO opleiding bijna afronden? Of heb je al een bachelor op zak? Dan zoeken wij jou! Pas jij in het profiel en ben jij een system engineer of wil je dit worden?

Wij bieden jou een traineeship waarbij je intensief wordt opgeleid om door te groeien naar één van de vakgebieden. Samen met jou kijken we waar jouw talenten liggen en stemmen een opleidingstraject met je af.

Uiteraard verwachten we dat je geïnteresseerd bent in televisie en / of multimedia toepassingen. Je kunt namelijk onderdeel worden van het team dat 250 miljoen televisie-

aansluitingen wereldwijd onderhoudt! Wil je jouw talent optimaal benutten binnen een uitdagende high tech omgeving en werken binnen een organisatie die je de vrijheid geeft net een stapje verder te gaan, waardoor jij je doel niet alleen behaalt maar zelfs overtreft?

Wil je elke dag nieuwe kennis opdoen in een inspirerende omgeving, waardoor je de volgende dag weer met frisse energie naar Apeldoorn komt?

Functie-eisen

 • Je hebt net (of bijna) je HBO opleiding afgerond (met IT / Techniek)
 • Je staat te popelen om aan je eerste baan te beginnen
 • Leergierig, pakt graag nieuwe dingen op, flexibel
 • Affiniteit met infrastructuur
 • Je vindt het leuk om af en toe potje tafelvoetbal te spelen : -)
 • Tijdens een kennismakingsgesprek bij onze klant wordt samen met jou afgestemd welke richting je op wil.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Een uitgebreid inwerk- en opleidingstraject wat op maat voor je wordt gemaakt. Je komt te werken bij een bedrijf met vele Young professionals om je heen.

  Er wordt hard gewerkt en geleerd, maar je zal ook uitgedaagd worden voor een potje tafelvoetbal. Het bruto salaris is marktconform.

  Bedrijfsinformatie

  Onze opdrachtgever is actief in de media en broadcasting.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier