Productiemedewerker
Recruitnow
Born, Nederland
11 dagen geleden

Voor VDL NedCar in Born (Zuid Limburg) zijn wij regelmatig op zoek naar productie- en assemblagemedewerkers met een passie voor automotive die op korte termijn kunnen instromen.

Als taakgroepmedewerker kun je aan de slag binnen een high-tech productie-omgeving en ben je er met je collega's verantwoordelijk voor dat de aan jou toebedeelde taak perfect wordt uitgevoerd binnen takttijd.

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit montagewerkzaamheden, het assembleren van onderdelen aan een voertuig met gebruik van gereedschap volgens kwaliteitsmaatstaven en met zo min mogelijk productiestilstand.

Er worden je verschillende taken aangeleerd, zodat je flexibel inzetbaar bent binnen de productieomgeving en je je kunt blijven ontwikkelen.

 • Functie-eisen : - VMBO, Mavo, LTS-B diploma / niveau;- Je bent flexibel aangaande intern overplaatsen, overwerk en weekendwerk, kunt nauw samenwerken met collega'
 • s en bent gemotiveerd om aan de slag te gaan in een high-tech productieomgeving;- Je beschikt over technisch inzicht en hebt productie-

 • ervaring;- Je beheerst de Nederlandse taal op NT2 niveau, de werkinstructies zijn in het Nederlands;- Je beschikt over eigen vervoer en bent bereid om in ploegen te werken;
 • Je beschikt over een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en doorzettingsvermogen;- Je bent bereid om intensieve fysieke arbeid te verrichten.
 • Het uitvoeren van de taak vraagt soms om het werken in een lastige positie (gebukt werken, boven het hoofd werken) gedurende de hele werkdag;
 • Je bent stressbestendig;- Je beschikt over recente, relevante werkervaring.De inrichting van de lijnstukken is gebaseerd op de gemiddelde lichaamslengte.
 • Om gezondheidsklachten te voorkomen, mogen medewerkers niet kleiner zijn dan 1,65 meter en niet groter zijn dan 1.94 meter.

  Wij bieden je een competitief salaris op basis van de CAO MetalEktro.Bekijk de video op YouTube (https : / / youtu.be / txMGYKiwQjM) voor een kijkje op de productielijnen van VDL Nedcar.

  kopieer deze link in je browser om het filmpje te bekijken)Heb je interesse en voldoe je aan de gestelde eisen? Solliciteer dan direct! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier