ZZP'er voor de nachthulp in de regio Zuid-Oost Brabant
ZuidZorg
Bergeijk
2 dagen geleden

De opdracht

Als Verzorgende-ZZP ondersteun je cliënten in hun laatste levensfase en help je familie en mantelzorgers. Je bent een belangrijke schakel die het mogelijk maakt dat onze cliënten in hun eigen woonomgeving kunnen sterven.

Je hebt waakdiensten waarmee je zorgt voor een goede nachtrust voor de cliënt en de mantelzorger en biedt ondersteunende begeleiding.

Je zorgt voor adequate terugkoppeling naar de reguliere zorgverleners van ZuidZorg. Je werkt in het gehele verzorgingsgebied van ZuidZorg (Zuid-

Oost Brabant). De werktijden zijn van 23.00 tot 07.00 uur. Je dient bij het aangaan van de opdracht een VOG te overhandigen en een geldige modelovereenkomst.

Waar moet je aan voldoen?

Om voor deze functie in aanmerking te komen beschik je minimaal over een diploma Verzorgende IG (niveau 3). Je werkt graag zelfstandig en voelt je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg.

Je hebt de beschikking over een auto en in het bezit van een rijbewijs daarnaast ben ingeschreven bij de KvK. Je dient bij het aangaan van de opdracht een VOG te overhandigen, ingeschreven te staan in het kwaliteitsregister V&VN

Waarom een opdracht bij ZuidZorg?

Afwisselend opdrachten met continuïteit, zelf bepalen wanneer je werkt. Uurtarief marktconform, betaling van de factuur is binnen 15 werkdagen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier