Hoofd personeelszaken
Randstad
Eindhoven, NL
3 dagen geleden

HR - P&O - Eindhoven - Vast - HBO

In verband met het vertrekken van de huidige hoofd P&O is deze onderwijs organisatie op zoek naar een nieuw Hoofd personeel & organisatie (0.9. fte).

In de functie Hoofd P&O ben je kritisch, nieuwsgierig en op de hoogte van actuele ontwikkelingen in het onderwijs en personeel, en geeft vanuit die houding advies aan de bestuurders ten behoeve van het personeels-

en organisatiebeleid. Als een strategische denker ben je bewust van je omgeving en kan je goed analyses maken. Je weet hoe je met veranderprocessen om moet gaan en de werknemers hierin mee neemt.

Je straalt een positieve en open houding uit en weet hoe je anderen moet enthousiasmeren.

Wat ga je doen?

 • Adviseren over de aanpak over aanstelling, overplaatsing, ontslag, opleiding en / of conflictsituaties;
 • Vertegenwoordigt het management bij beroepszaken en / of ontslagzaken;
 • Analyses maken vanuit het HRM pakket;
 • Bestuur adviseren over trends en ontwikkelingen;
 • Adviseren en begeleiden van de uitvoering van het personeelsbeleid;
 • Vertalen van P&O beleidsuitgangspunten naar personeelsbeleid voor de scholen;
 • Geeft leiding aan de stafafdeling P&O en salarisadministratie.
 • Wat breng je mee?

  Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand met een aantal jaren werkervaring in een zelfstandige HR-functie. Je hebt ervaring met ontslagprocedures, bent bekend met wet-

  en regelgeving, beleidsontwikkeling, AFAS en het geven van advies aan directie / bestuur. Je schakelt veel met verschillende afdelingen dus het is belangrijk dat je communicatief vaardig bent, beschikte over empathisch vermogen en organisatiesensitiviteit.

  Wat bieden wij je?

  Het bedrijf faciliteert interne opleidingen en biedt doorgroeimogelijkheden in loopbaantrajecten. Het is belangrijk dat nieuwe collega’s goed begeleid worden en dat er ruimte is voor ontwikkeling van medewerkers die daaraan toe zijn.

  Daarnaast vindt een coaching traject op maat plaats aan de hand van een persoonlijk plan van aanpak. Een ander voordeel van het werken binnen het onderwijs zijn de vakantiedagen.

  Enthousiast?

  Ben je enthousiast of nieuwsgierig geworden naar aanleiding van de functie omschrijving? Reageer dan snel via de sollicitatie button.

  Of neem direct contact met ons op via tel nr 040-2606314 of per mail susan.meulenbroeks nl.randstad.com.

  Meer informatie :

  Voor inhoudelijke informatie, neem gerust contact op met Susan Meulenbroeks via 040-260 63 14 of per mail susan.meulenbroeks nl.randstad.com.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen :

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier