Klantenservice medewerker Internationale Pakketdienst Groningen
Recruitnow
Groningen, Nederland
7 dagen geleden

Zit service verlenen in jouw bloed, sta je graag mensen te woord en heb je een goed inlevingsvermogen? Ben je daarnaast op zoek naar een baan voor langere tijd, met een fijn salaris én met de mogelijkheid om bonussen te verdienen?

Ga dan aan de slag als klantenservice medewerker op de Shipping afdeling van een internationale pakketdienst in Groningen! Wat ga je doen?

Als klantenservice medewerker voor deze pakketdienst beantwoord je vragen die binnenkomen voordat een pakketje verzonden wordt.

Denk hierbij aan vragen over de verzendtijd, afleverkosten, afmetingen en status. Het kan voorkomen dat je wordt gebeld door een klant uit het buitenland, dus het is belangrijk dat je ook Engels kunt spreken en schrijven.

Wat hebben wij te bieden?Allereerst ontvang je een salaris van €9,20 p / u (vanaf 21 jaar) en reiskostenvergoeding (vanaf 10km).

Daarbovenop krijg je : Een betaalde fulltime training van 4 weken (09 : 00-17 : 30). Kans op een vast dienstverband. Een bonusregeling, speciaal voor flexwerkers.

Opleidingsmogelijkheden, bijvoorbeeld om je mbo3 diploma te behalen. Doorgroeimogelijkheden naar een functie als teamleider, trainer of kwaliteitsmedewerker.

Wie ben jij?Omdat service hoog in het vaandel staat, is het belangrijk dat je klantvriendelijk en servicegericht bent en daarnaast ook inlevingsvermogen hebt.

Verder : Heb je minimaal mbo werk- en denkniveau. Kun je je prima redden in het Engels, zowel schriftelijk als mondeling.

Ben je beschikbaar voor 24-32 uur per week. Vind je het geen probleem om op vrijdag en zaterdagochtend te werken, de openingstijden zijn van maandag t / m vrijdag tussen 08.

00-18.00 uur en op zaterdag tussen 08.00- 13.00 uur. De intentie om je in ieder geval voor 1 jaar aan deze functie te binden.

Jouw werkomgevingBij Transcom is iedereen welkom. Het bedrijf zit dichtbij de campus van de Rijksuniversiteit en de Hanzehogeschool en is goed te bereiken via het openbaar vervoer en snelweg.

De sfeer op de werkvloer is open en informeel, successen worden goed gevierd. Zo wordt er op zijn tijd leuke afdelingsuitjes en bedrijfsfeestjes georganiseerd.

Ook bieden wij opleidingen en doorgroeimogelijkheden, voor iedereen die daar behoefte aan heeft. Doormiddel van diverse coachgesprekken word je begeleid en getraind en helpen we je bij je persoonlijke doelen en loopbaanontwikkelingen.

Ben jij onze nieuwe klantenservice medewerker? Solliciteer direct via onderstaande button of neem contact op met Bianca, Sezer, Lianne of Martijn via 050 366 39 26 of transcomrecruitment tempo-

team.nl Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier