Vacature: Samensteller/Lasser/Staalconstructies
ROC.nl
Hallum, Friesland, nl
7 dagen geleden
source : Jobbird

Bedrijfsomschrijving Het bedrijf werd in 1935 opgericht. Men specialiseerde zich in wagenbouw en later carrosseriebouw voor vrachtwagens en aanhangers en constructies.

In de loop der jaren zijn naast de carrosseriebouw de machinebouw, de dienstverlening aan de voedingsmiddelen-industrie en het constructiewerk een belangrijke plaats gaan innemen.

Functieomschrijving De werkzaamheden bestaan uit : - Het versterken van een staalconstructie door middel van het plaatsen en aflassen van stalen balken.

De werklokatie betreft de zolderruimte van een fabriek. Hier wordt diverse apparatuur geplaatst. Functie-eisen - Ervaring in het lassen van staalconstructies -

Fysiek in staat om de stalen balken te verplaatsen naar - Bij voorkeur ervaring in het werken in de voedingsmiddelenindustrie Arbeidsvoorwaarden -

Het betreft een functie voor bepaalde tijd. Wanneer dit project naar tevredenheid wordt afgerond bestaat een zeer grote kans dat wij je doorplaatsen naar andere projecten en / of de kans bestaat dat je in aanmerking komt voor een functie voor overname.

Bezoek technicum.nl voor meer informatie over de vacature Vacature : Samensteller / Lasser / Staalconstructies of solliciteer online op de vacature Vacature : Samensteller / Lasser / Staalconstructies .

Bedrijf : Technicum Nederland.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier