Monteur Beveiligingssystemen
Regiodienst
Amsterdam, Netherlands
17 dagen geleden

Introductie

Voor een werkgever in de regio van Amsterdam zijn wij op zoek naar een beveiligingsmonteur in het bezit van zijn MBV of TBV! Heb jij meerdere jaren ervaring als beveiligingsmonteur en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Organisatie

De organisatie zit puur in de beveiliging. Zij leveren, installeren en onderhouden verschillende soorten alarmsystemen, camerasystemen, systemen voor toegangscontrole, brandmeldinstallaties en ICT-

systemen. Dit doen zij bij bedrijven, evenementen en infra.

Functie

Als beveiligingsmonteur bestaan jouw werkzaamheden uit het installeren van diverse systemen waaronder alarm, camera, brandmeld, toegangscontrole en data.

Daarnaast voer je periodiek onderhoud uit en verhelp je storingen. Ook de inbedrijfstelling en de administratieve werkzaamheden behoren tot je takenpakket.

Functie eisen

 • Om in aanmerking te komen ben je in het bezit van;
 • MBV of TBV-certificaat

  Technisch inzicht is op MBO-werk en denkniveau

  Ervaring als beveiligingsmonteur

  Enthousiast, serieus en representatief

  Aanbod

  Dit bedrijf is op zoek naar iemand om permanent de rangen te komen versterken. Ze bieden dan ook een 7 maanden contract direct bij het bedrijf met het uitzicht op een vaste aanstelling! Het bedrijf biedt een uitdagende en vooral afwisselende baan.

  Je hebt veel ruimte voor eigen initiatief en diverse ontwikkelingsmogelijkheden. Daarnaast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Tot slot kom je te werken in een leuk team!

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier