Beveiligingsmonteur regio Alkmaar
Aditech
Gorinchem, NL
1 dag geleden

Aditech is in de regio Alkmaar op zoek naar technisch specialisten binnen de beveiligingstechniek. Ben je in het bezit van een MBV of heb je ruime ervaring met het aanleggen van beveiligingsinstallaties?

Dan willen wij graag een kop koffie met je drinken om de mogelijkheden te bespreken.Aditech heeft in Noord-Holland verschillende klanten die op zoek zijn nar beveiligingsmonteurs voor projecten binnen de luxe woningbouw, retail en utiliteit.

Aditech zorgt ervoor dat je alles krijgt wat je nodig hebt om je werkzaamheden zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Van Aditech krijg je hand-

en elektrisch gereedschap, werkkleding en PBM's.De werkzaamheden verschillen per project en zijn afhankelijk van jouw kennis en kunde.

Als beveiligingsmonteur ben je voornamelijk bezig met het aanleggen en maken van aanpassingen aan beveiligingsinstallaties te denken aan cctv, alarm, toegangscontrole en brandmeldinstallaties.

Daarnaast zal je basis elektrotechnische werkzaamheden uitvoeren om ervoor te zorgen dat de beveiligingsinstallatie wordt aangesloten.

Ben je enthousiast geworden? Dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek bij ons op de vestiging.

Functie-eisen :

Om het team elektrotechniek van Aditech te komen versterken wordt het volgende van je verwacht : - Ervaring in de beveiligingstechniek-

Je bent in het bezit van een MBV en / of TBV diploma- Aanvullende cursussen te denken een IDB en ODB zijn mooi meegenomen-

Je bent in het bezit van een VCA basis- Je hebt een winnaars mentaliteit en wilt in alles wat je doet de beste zijn- Als persoon ben je flexibel en kan jezelf goed aanpassen aan de werkomgeving-

Bij voorkeur ben je in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer

Bedrijfsomschrijving :

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt.

Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.Aditech is met 12 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring één van de grootste uitzendbureaus in de techniek.

En we zijn nog steeds aan het groeien! Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.Ben jij een winnaar en ben je enthousiast geworden?

Solliciteer dan op deze Loodgieter vacature!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier