Internationaal chauffeur (s) gezocht voor in het volumetransport
IQ Select
Gronsveld, NL
3 dagen geleden

IQ Select zoekt meerdere ervaren internationale vrachtwagenchauffeurs die aan de slag willen gaan bij een gerenommeerd bedrijf.

Geschikte kandidaten kunnen direct op gesprek om vervolgens te starten in een vaste functie met uitzicht op overname.

De firma heeft een uiterst modern wagenpark van ca 145 vrachtwagens voornamelijk volumecombinaties, maar ook een aantal trekker-

opleggers met moderne walking-floors. De onderneming heeft zich gespecialiseerd in vervoer van volumegoederen, zoals met name glas en andere verpakkingsmaterialen.

De werkzaamheden bestaan uit het transporteren van vnl. emballage goederen (glas en blik) naar diverse bestemmingen binnen de Benelux, Frankrijk en Duitsland.

De transporten worden uitgevoerd met volume combinaties.

Aangezien je de hele week van huis bent (maandag t / m vrijdag) vragen wij kandidaten uit heel Nederland om te reageren.

Dus ben jij die gemotiveerde CE chauffeur, reageer dan snel via de mail info iqselect.nl of bel naar 0180-745747.

Functieeisen

Om voor deze functie in aanmerking te komen moet je in bezit zijn van :

 • digipas
 • gedreven persoonlijkheid
 • Bedrijfsomschrijving

  IQ Select als werkgever :

  Met het grootste aanbod aan vaste banen bij de mooiste opdrachtgevers, onderscheidt IQ Select zich van andere uitzendbureaus.

 • Wij zien onszelf niet als uitzendbureau, maar als jouw bemiddelaar naar vast werk. Wij hebben de mooiste vacatures bij goede solide bedrijven die het verdienen om ingevuld te worden, echte banen bij prachtige bedrijven! Banen met een langdurig perspectief, een goed salaris en fijne collega's;
 • dat is wat wij voor jou zoeken en vinden.

  IQ Select - het betere werk

  Arbeidsvoorwaarden

  Verloning conform TLN cao.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier