Functioneel Beheerder HiX Zorgprocessen
Catharina Ziekenhuis
Eindhoven, Netherlands
22 dagen geleden

Functie-inhoud

Je start in het programma EPD met het live brengen van HiX en ontfermt je daarna over de beheerwerkzaamheden en doorontwikkeling van het EPD.

Je ondersteunt gebruikers in de optimalisatie van hun werkprocessen en de afstemming daarvan op mogelijkheden van de zogenaamde standaard content’ van het EPD systeem.

Je bent sterk in het doorgronden van processen en inventariseert de gebruikersbehoefte om van daaruit verbetervoorstellen te ontwikkelen.

Waar mogelijk coördineer je realisatie van de wijziging of creëer je draagvlak in de landelijke gebruikersgroep ook om inspraak te hebben op toekomstige ontwikkelingen van de applicatie.

Aansluitend test je samen met de key users de wijzigingen en instrueer je gebruikers aangaande de nieuwe functionaliteit / werkwijze.

 • Je zorgt dat de EPD functionaliteiten aan de eisen en wensen van de gebruikers binnen het medisch proces voldoen op basis van de gestelde beleidsuitgangspunten.
 • Samen met de procesmanager en informatiemanager vorm je het multidisciplinair team dat de proceseigenaar ondersteunt, de behoefte inventariseert en verbetervoorstellen opstelt.
 • Je lost incidenten (2e lijn) en structurele problemen op en bent vraagbaak voor gebruikers, en medewerkers van MICT-
 • Je draagt mede zorg voor domein overstijgende ontwikkeling van applicaties.
 • Je volgt landelijke ontwikkelingen, beoordeelt de impact op het applicatielandschap en adviseert de eigen organisatie.
 • Functie-eisen

 • Je beschikt over een relevant HBO of WO-diploma
 • Hiernaast heb jij ervaring als consultant HiX, heb je ervaring als Functioneel Beheerder in een ziekenhuis of heb je kennis van HiX vanuit de gebruikerskant gecombineerd met jouw affiniteit voor ICT
 • Je hebt kennis van zorgprocessen en de applicaties die daar doorgaans worden gebruikt
 • Je beschikt over een analytisch denkvermogen, bent in staat om snel een probleemanalyse te maken en bent oplossingsgericht.
 • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden, organisatiesensitiviteit en goed kennis van de Engelse taal.
 • Je bent op de hoogte van ontwikkelingen in het vakgebied en bent in staat om de toepassingsmogelijkheden binnen de verschillende processen te bedenken en in te voeren.
 • Bedrijfs / Afdelingsinformatie

  Service eenheid MICT & Programma Elektronisch Patiënten Dossier (EPD)

  De service-eenheid Medische,- Informatie, en Communicatie Technologie (MICT ) is verantwoordelijk voor de ICT en de medische technologie van het ziekenhuis.

  Haar missie is het verbeteren van zorgprocessen door inzet van informatiemanagement en technologie.

  De ambities van het Catharina Ziekenhuis zijn groot. Dat uit zich onder andere in de ICT en medisch technologische omgeving, die modern, complex en zeer gevarieerd is, met veel afwisselende werkzaamheden en projecten.

  Binnen de afdeling KIM (Klinische Fysica & Informatie Management) van de eenheid MICT is behoefte aan versterking van functioneel beheer in het medische domein.

  De afdeling Klinische Fysica en Informatie Management (KIM) bestaat momenteel uit de afdelingsmanager, Informatie Managers, Functioneel Beheerders en projectleiders.

  Het Catharina ziekenhuis gaat 30 november 2018 live met HiX. Processen zijn opnieuw ingericht en de organisatie is daarop aangepast.

  Hiermee staat een goede basis om de komende jaren verder te werken aan innovatie en optimalisering van de zorg. Dit programma loopt tot maart 2019.

  Je inzet zal eerst volledig in het programma liggen om je daarna te kunnen richten op doorontwikkeling en verdere optimalisatie van de (medische) processen en het EPD.

  Het Catharina Ziekenhuis

  Werken bij het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven betekent werken in een open, gastvrije en bovenal deskundige omgeving. In een topklinisch opleidingsziekenhuis met veel ambitie.

  Waar de patiënt, maar ook de medewerker voorop staat. Werken bij Catharina betekent dagelijks het enthousiasme en de gedrevenheid ervaren van ruim 3.

  500 collega’s. Wij zijn er trots op dat het Catharina Ziekenhuis reeds 10 jaar tot het selecte gezelschap van Top Employers behoort.

  Ons aanbod

  De functie is volgens ziekenhuis CAO ingeschaald in FWG55 (max € 3917,00 bruto per maand), op basis van een 36-urige werkweek.

  Inschaling vindt plaats op basis van meegebrachte kennis en ervaring. Als medewerker van het Catharina Ziekenhuis kun je gebruik maken van één of meer regelingen uit ons Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden.

  Bijvoorbeeld een vergoeding voor een fiets, laptop of sportschoolabonnement, extra verlofdagen of extra reiskostenvergoeding.

  De meeste regelingen leveren jou ook nog eens fiscaal voordeel op!

  Hiernaast bieden we jou ruimte voor vakverbreding en persoonlijke ontwikkeling.

  Een Verklaring Omtrent het Gedrag en mogelijk een aanstellingskeuring en een assessment maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier