Productiekrachten bijbaan Vriezenveen
Attract Uitzendbureau
Vriezenveen, Overijssel, nl
8 dagen geleden
source : Jobbird

Voor Bakkerij Holland te Vriezenveen zijn wij op zoek naar een allround productiemedewerker.Als allround productiemedewerker werk je mee om de broden gereed te maken voor verzending naar de klanten.

Zo bedien je de machines die deze overheerlijke broden snijden, voer je kwaliteitscontroles uit, zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat je werkplek er spik en span uit ziet.

Onder het uitvoeren van kwaliteitscontroles wordt natuurlijk niet verstaan dat je de hele dag broden proeft. Aan de hand van allerlei technische snufjes voer je de kwaliteitscontroles uit.

De sfeer binnen Bakkerij Holland Vriezenveen is ongedwongen, er wordt hard gewerkt maar ook gelachen. Het is een professioneel familiebedrijf waar betrokkenheid en motivatie erg belangrijk zijnAfhankelijk van jouw beschikbaarheid, word je ingepland.

Dit zal voornamelijk op vrijdagavond en / of zaterdag zijn. Het is uiteraard ook mogelijk om in vakanties of andere vrije momenten te werken.

Functie-eisen

 • Je bent minimaal 17 jaar i.v.m. de werkzaamheden;+ Je bent (in overleg) ook in de vakantie periodes beschikbaar;+ Je ziet werk liggen, bent flexibel en betrouwbaar;
 • Je bent woonachtig in Vriezenveen of directe omgeving;Wij bieden je een fantastische bijbaan als allround productiemedewerker bij Bakkerij Holland in Vriezenveen.
 • Wanneer jij de broden perfect verzendklaar weet te maken voor de klant, zijn er ook mogelijkheden om door te groeien naar andere functies.

  Je salaris wordt conform cao Bakkersbedrijf vastgesteld en is tevens afhankelijk van jouw leeftijd. Wij snappen dat jouw salaris een belangrijk punt is om je hobby's en vrijetijdsbesteding te bekostigen, dus wil jij je exacte salaris weten, bel of mail ons gerust!Wanneer je werkt op niet-

  reguliere tijden zoals in de avonduren of weekenden, word je daar voor beloond door onregelmatigheidtoeslagen. Tussen 18.

  00 en 06.00 uur en zaterdag is dit een toeslag van 34% bovenop het uurloon en tussen 00.00-04.00 uur een toeslag van 37% .

  Sta jij na het lezen van deze bijbaan als productiemedewerker te Vriezenveen te springen om aan de slag te gaan? Laat vandaag je gegevens achter via onze site of stuur een mailtje naar : Klik op de solliciteer-

  button om te solliciteren

  Arbeidsvoorwaarden

  Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding

  Sollicitatieprocedure

  Ben jij op zoek naar een bijbaan en vind jij de geur van versgebakken brood ook zo lekker ruiken? Combineer deze twee met elkaar en ga aan de slag bij Bakkerij Holland!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier