Projectmanager
BOOT
Veenendaal, Netherlands
28 dagen geleden

Jouw functie

Als projectmanager ben je een ervaren speler op het grensvlak van techniek en proces. Je realiseert zelfstandig de doelstellingen van onze opdrachtgevers.

Spreekt dit je aan? Dan zoekt BOOT jou!

BOOT is volop in beweging. Dat biedt kansen voor onze medewerkers en jou. In je werk als projectmanager ben je intern en extern vraagbaak en procesbegeleider voor grote multidisciplinaire projecten.

In de externe rol treed je op als contactpersoon van BOOT waarbij je naar de buitenwereld opereert als medewerker van de opdrachtgever.

Klanttevredenheid staat hoog bij je in het vaandel, niet alleen omdat je de ambassadeur van ons bedrijf bent, maar ook omdat dit past bij jouw persoonlijke manier van werken.

Jouw profiel

Je bent in het bezit van een opleiding op hbo of universitair niveau, bij voorkeur richting civiele techniek of aanverwant.

Je hebt kennis van en minimaal twee jaar ervaring met (technisch) projectmanagement, waardoor je een helicopterview hebt ontwikkeld.

Je hebt ervaring met het managen van projecten in de voorbereidings- en / of uitvoeringsfase (initiëren, plannen, bewaken en coördineren van voortgang).

Je bent gewend om verantwoordelijkheid te dragen voor het behalen van je omzetdoelstellingen. Je onderhoudt contacten met jouw’ opdrachtgevers, om op die manier werk naar je toe te halen.

Uiteraard beschik je over uitstekende commerciële en communicatieve vaardigheden om zowel onze bestaande opdrachtgevers als potentiële opdrachtgevers aan ons te binden.

Wij bieden

Bij BOOT werk je aan prachtige integrale projecten waarbij we altijd op zoek zijn naar vernieuwingen. Daarmee zijn er ook voor jou volop mogelijkheden jouw vaardigheden te laten zien of (verder) te ontwikkelen.

We bieden deze mooie functie aan binnen een organisatie waar de kernwaarden betrokkenheid, samenwerken en kwaliteitsbewustzijn erg belangrijk zijn.

Binnen BOOT heerst een informele, prettige werksfeer en we faciliteren een optimale werkomgeving. Een marktconform salaris, goede pensioenvoorzieningen en flexibele werktijden maken uiteraard onderdeel uit van dit totaalpakket.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier