polikliniekmedewerker kaakchirurgie
Albert Schweitzer ziekenhuis
Dordrecht, Netherlands
9 dagen geleden

De functie

Je speelt een belangrijke rol bij het ordelijk laten verlopen van de spreekuren. Je maakt afspraken met patiënten en voorziet hen zo nodig van informatie.

Ook verricht je alle voorkomende (administratieve) werkzaamheden m.b.t. het spreekuur en assisterende werkzaamheden bij het verrichtingenspreekuur.

Je wordt ingezet op de locatie Dordwijk (Dordrecht). Daarnaast participeer je in het decentrale zorgplanbureau.

Onze vraag

Naast het diploma voor de opleiding tandartsassistent / doktersassistent of verpleegkundige beschik je - bij voorkeur - over werkervaring op een polikliniek en je hebt affiniteit met het specialisme.

Daarnaast heb je inzicht in en ervaring met het werken met geautomatiseerde systemen, bij voorkeur HiX. Je hebt een flexibele werkinstelling, goede communicatieve en representatieve vaardigheden en gevoel voor het werken met mensen.

Ons aanbod

Wij bieden een afwisselende functie in een goede werksfeer en een prettig team. De functie is ingedeeld in functiegroep FWG 35.

Inschaling is afhankelijk van werkervaring en opleiding. De aanstelling is voor een jaar met uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd.

De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao-ziekenhuizen.

Informatie

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Hanne Ririassa, afdelingshoofd polikliniek kaakchirurgie / KNO, telefoonnummer 078-6524112.

SLUITINSDATUM : 31 mei 2018

Heb je als externe sollicitant eerder gesolliciteerd? Dan heb je waarschijnlijk een inlogaccount gekregen voor Outsite. Je kunt inloggen met je mailadres en het eerder gekregen wachtwoord.

Als je het wachtwoord niet meer weet, dan kun je dit via Outsite opvragen.

Medewerkers van het ASz dienen hun sollicitatie in via Mijn InSite.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Aan niet door de manager P&O geautoriseerde opdrachten kunnen geen rechten worden ontleend.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier