Junior Acccount Manager
Flexibility
Rotterdam
31 dagen geleden

Voor één van onze opdrachtgevers, internationaal bedrijf in de omgeving van Rotterdam, zijn wij voor het ondernemende salesteam van dit bedrijf op zoek naar een Junior Account Manager.

Dit bedrijf biedt je de kans om je te ontwikkelen tot Sales Manager binnen een dynamische werkomgeving in de Rotterdamse haven.

Na een gedegen en praktische inwerkperiode, waarbij je o.a. meedraait op diverse afdelingen ga je bijdragen aan de verdere development van de business en dit doe je samen met andere Sales Managers.

Vervolgens ga je aan de slag met alle boeiende faceten van het vak van Sales Manager bij dit Rotterdamse bedrijf in de Rotterdamse haven.

Je leert de klanten en prospects kennen en werk je mee aan de winstgevende groei van het bedrijf.

Wat vragen wij

afgeronde opleiding HBO International Business, Commercie en / of Logistiek. Bij voorkeur heb je reeds ervaring in de haven, scheepvaart en B2B.

Bezit je de volgende persoonskenmerken : representatief, leergierig en ambitieus, proactief, analytisch sterk, klantgericht en bezit je overtuigingskracht, zeer communicatief vaardig, diplomatiek, ondernemend, zelfstandig, doortastend en een teamplayer en ben je toe aan een 2e stap in je carrière.

Beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal. Bovendien ben je woonachtig in Rotterdam of omgeving dan wel bereid om te verhuizen.

Reizen is onderdeel van je functie.

Wat bieden wij

Een gedegen en praktische inwerkperiode, contract met goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier