Test Engineer
sQout
Veldhoven, NL
8 dagen geleden

Als je graag een centrale rol speelt bij de release van nieuwe softwareproducten en geniet van het testen van ingewikkelde producten die een combinatie zijn van hardware én software, zoek dan niet langer.

Je gaat aan de slag binnen een Agile / Scrumteam. Jullie hebben werkzaamheden omtrent test data, maar ook rond (technisch) testen en functioneel testen.

Het gaat altijd om nieuwe producten, wat je werk extra uitdagend en verrassend maakt. Je houdt van technologie en vernieuwing, maar je bent ook een stressbestendige teamspeler.

Functie-eisen : HBO werk en denkniveau

HBO werk en denkniveau

Je weet van aanpakken, hebt een analytisch denkvermogen en werkt oplossingsgericht

Je hebt verstand van werkzaamheden rondom de integratie van hardware en software

Je ontfermt je over (geautomatiseerde) testscripts

Je hebt een grote dosis verantwoordelijkheidsgevoel, ook ten aanzien van veiligheid

Bedrijfsomschrijving :

Dit bedrijf uit Veldhoven is gespecialiseerd in het realiseren van systemen die met mobiliteit te maken hebben. De opdrachtgevers zijn afkomstig uit het bedrijfsleven of vallen onder de overheid.

Het succes van deze firma is grotendeels te danken aan de hoogwaardige technologische oplossingen die geboden worden. Binnen deze branche is dit het neusje van de zalm.

Het is wel prettig als techniek en vernieuwing goed bij jou passen.

Werken bij dit bedrijf betekent dat je gewaardeerd wordt en dat je niet wordt beschouwd als een nummer. Ieder mens is immers anders.

Je krijgt alle kansen om je te ontwikkelen dankzij trainingen / opleidingen, maar je kunt rekenen op goede, persoonlijke begeleiding tijdens je werk.

Dat is een leerplek op zich, ook omdat je collega s zich zeer betrokken voelen bij hun taken en daardoor het allerbeste uit zichzelf halen, net als jij.

Leren van en leren aan is daarbij heel belangrijk.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier