Heftruckchauffeur
Recruitnow
Moerdijk, Nederland
10 dagen geleden

Ben jij een gedreven heftruckchauffeur en ben jij in het bezit van een geldig heftruck certificaat? Houd jij er van om je verantwoordelijkheden te nemen en ben je op zoek naar een informele werksfeer, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een tijdelijke baan met uitzicht op vast in dagdienst?

Lees dan snel verder!DE OMGEVINGJe komt te werken bij een logistieke dienstverlener in Moerdijk. ExpeditieAls expediteur regelen zij (sinds onze oprichting in 1955) alle mogelijke werkzaamheden op het gebied van transport en logistiek voor ondernemingen.

Warehousing en de distributie van staal zijn de hoofdactiviteiten van dit bedrijf. Je komt te werken in een kleinschalig team van ongeveer 4 / 5 medewerkers op de vloer en 5 / 6 mensen op kantoor.

DE FUNCTIEAls heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het lossen en opslaan van aangevoerde producten, laden van gereed staande orders en verzorgen van interne productverplaatsing, zodanig dat producten / orders tijdig en conform opgave worden opgeslagen of geladen en bewerkingsafdelingen tijdig over de juiste producten kunnen beschikken.

WANNEER BEN JIJ DE GESCHIKTE HEFTRUCKER?Je bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat en hebt al enige ervaring op de heftruck.

Je beheerst over goede communicatie vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.Tevens moet je in het bezit zijn van eigen vervoer i.

v.m. de bereikbaarheid van de locatie.WAT KRIJG JE HIERVOOR TERUG?-Een functie in dagdienst, de werktijden zijn tussen 07.

00uur tot 16.30 uur-Je start op uitzendbasis, maar bevalt het aan beide kanten goed, is er een mogelijkheid tot een contract bij de opdrachtgever-

Een marktconform salaris tussen de €1800 - €2200 euro bruto per maand o.b.v. 40 urige werkweek afhankelijk van jouw werkervaring.

 • Reiskosten vergoeding-Een informele werksfeer met fijne collega’sBen jij de heftruckchauffeur die we zoeken? Solliciteer dan direct of neem contact met ons op!Wij zijn te bereiken via 0168-
 • 330575. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier