Medewerker Veilig Thuis
Matchpartner
Haarlem, NL
6 dagen geleden

Voor een vacature in de regio Noord-Holland zijn wij op zoek naar een ervaren Medewerker Veilig Thuis. Wil jij je inzetten om huiselijk geweld bij kinderen en volwassen en (kinder)mishandeling en mensenhandel tegen te gaan?

Reageer dan snel, zodat wij jou kunnen helpen om gezinnen te helpen!

Binnen Veilig Thuis worden verschillende taken uitgevoerd, zoals het geven van advies, consultatie en het aannemen en triageren van meldingen.

Ook wordt er crisisinterventie geboden binnen en buiten kantooruren. Tevens het inschatten en uitvoeren van regie ten aanzien van een huisverbod en het doen van onderzoek en het beoordelen van veiligheid behoort tot de taak van Medewerker bij Veilig Thuis.

Functie-eisen :

Voor een organisatie die zich inzet om huiselijk geweld en mishandeling van 0-100 jaar tegen te gaan, zijn wij op zoek naar een Medewerker Veilig Thuis.

Functie-eisen :

 • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding (SPH, MWD, Pedagogiek);
 • Je beschikt over een SKJ registratie;
 • Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met huiselijk geweld / kindermishandeling;
 • Je hebt kennis van complexe gezins-en relatiesystemen;
 • Je hebt voldoende levenservaring en een goed inschattingsvermogen nodig om de ernst van de situatie in te kunnen schatten.
 • Bedrijfsomschrijving :

  De opdrachtgever is een advies- en meldpunt voor huiselijk geweld en mishandeling. Door de aanscherping van de Wet Meldcode wordt de taak van Veilig Thuis geïntensiveerd.

  Veilig Thuis komt in beeld als er zorgen zijn over de ontwikkeling en veiligheid van een kind of als er sprake is van geweld in de huiselijke sfeer.

  De doelgroep is breed, van 0 tot 100 jaar. De Medewerker Veilig Thuis zoekt samen met de cliënt, het gezin, netwerk en lokale hulpverlening naar een oplossing.

  Samen wordt gewerkt aan het herstel van een onveilige situatie.

  Veilig Thuis werkt intensief samen met lokale teams, gebiedsgerichte teams, de medische keten, de veiligheidsketen en zorgaanbieders.

  Tevens biedt de organisatie coaching en begeleiding ten aanzien van een aantal expertises (o.a. eergerelateerd geweld, seksueel geweld, radicaliseren, ouderenmishandeling en binnenlandse mensenhandel).

  Bedrijfscultuur

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier