Stagiair Marktverkenning
HORNBACH Baumarkt AG
Houten, NL
52 dagen geleden

YippiejajaYippieYippieYeah!

Ongetwijfeld heb jij je verdiept in de vraag : ’Waar ga ik stage lopen?’’. Wij hebben nagedacht over het antwoord : bij HORNBACH! Een projectbouwmarkt die dit jaar voor de 12e keer is verkozen tot Beste Bouwmarkt.

Bij HORNBACH is er altijd iets te doen. Daarom zoeken wij een stagiair die ons gaat helpen bij het optimaliseren van de dienstverlening ten aanzien van onze professionele klant (ZZP’ers en kleine aannemers).

Dit klinkt heel breed, hoor ik je denken dat klopt!

Welke opdracht krijg je precies mee?

Naast onze reguliere klanten hebben wij ook zakelijke klanten (ZZP’ers en kleine aannemers). Onze Profi-adviseurs hebben veel en goed contact met onze zakelijke klanten op de vestiging.

Jij gaat ons helpen om beter inzicht te krijgen in de (regionale) markt en hoe wij deze klant kunnen aanspreken. Aan het einde van jouw stage ligt er een gedegen plan (waarbij jij een duidelijk klantprofiel opgesteld hebt) hoe wij ons aandeel zakelijke klanten kunnen verhogen.

Daarnaast help je met het organiseren van evenementen, die wij organiseren om onze zakelijke klanten aan ons te binden. Ook denk jij na over hoe wij onze services verder onder de aandacht kunnen brengen (zowel fysiek in de bouwmarkten als online, bijvoorbeeld door middel van evenementen).

Je onderzoekt de juiste tools, adviseert hierover en waar mogelijk zet je deze in om bekendheid van de genoemde services te vergroten bij onze klanten.

Wat bieden wij?

 • Een toffe (meewerk- of afstudeer)stageplek met volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Los van een marktconforme stagevergoeding, denken wij graag met je mee bij je opdrachten;
 • Veel vrijheid en zelfstandigheid in je werkzaamheden.
 • Wat vragen wij?

 • Je volgt op dit moment een HBO-opleiding, bijvoorbeeld in de richting Communicatie, Marketing of Commerciële economie;
 • Je weet goed om te gaan met MS-office;
 • Je bent minimaal voor 3 maanden beschikbaar, met een minimale aanwezigheid van 3 dagen per week;
 • Je bent communicatief sterk en bent niet bang om vragen te stellen om het maximale uit je stage te halen;
 • Je hebt affiniteit met online en nieuwe media en weet hier creatief mee om te gaan.
 • Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier